
Αλάτι Ακατέργαστο Ροζ κρύσταλλοι
€ 2.40Οφείλει το ροζ χρώμα του από τον σίδηρο που έχουν τα πετρώματα της περιοχής όπου δημιουργείται. Είναι ιδανικό για την καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών, ρυθμίζει την πίεση, απομακρύνει τις τοξίνες, βοηθά στις αρθρώσεις. Δεν περιέχει ιώδιο. Είναι ιδανικό για κόκκινο κρέας.
Προέλευση:ΙμαλαίωνΓραμμάρια: 100γρ.

Αλάτι ανθός Μεσολογγίου
€ 2.50Είναι στην πραγματικότητα το άνθος του αλατιού, που συλλέγεται προσεκτικά με τα χέρια από την κορυφή της αλυκής, πριν βυθιστεί, ενσωματωθεί και κρυσταλλωθεί με το υπόλοιπο αλάτι της αλυκής.
Χρησιμοποιήστε το σε όλα τα φαγητά για να δώσετε γεύση και άρωμα.
Ιδανικό για σαλάτες, χόρτα, αλμυρές κρέπες, και γλυκές παρασκευές που απαιτείται λίγο αλάτι.
Προέλευση:ΜεσολόγγιΓραμμάρια: 250γρ.

Αλάτι Γαλάζιο
€ 2.50Θεωρείται από τα πιο σπάνια αλάτια στον κόσμο. Το χρώμα οφείλεται στα τοπικά πετρώματα κατά τον σχηματισμό του. Η έντασή του μεταβάλλεται. Αρχικά είναι έντονη ενώ μεταλλάσεται σε πιο ήπια αναδεικνύοντας τις γεύσεις των φαγητών. Πλούσιο σε νάτριο, χλώριο, μαγνήσιο, σίδηρο, αρσένιο, θεικό άλας και ιώδιο.
Γραμμάρια: 100γρ.

Αλάτι Ερήμου Καλαχάρι με μανιτάρια porcini
€ 2.80Σπάνιο θαλασσινό αλάτι που προέρχεται από υπόγεια λίμνη στην έρημο Kαλαχάρι απόλυτα αγνό και ανεπεξέργαστο με το ιδιαίτερο άρωμα των μανιταριών Porcini!
Προσδίδει στο φαγητό μια πλούσια και γεμάτη γεύση για αυτό και το προτιμούν πολλοί διάσημοι σεφ!!
Παραγγείλτε το τώρα!
Γραμμάρια: 100γρ.

Αλάτι Ιμαλαΐων ροζ πλάκα 30x20x4cm
€ 22.00Αυτή η πλάκα από αλάτι Ιμαλαΐων είναι ιδανική για να ψήσετε λαχανικά, κρέας ή ψάρι πάνω της αλλά και για εντυπωσιακό σερβίρισμα. Έτσι αλατίζεται ενώ ψήνεται. Τοποθετήστε την πάνω σε εστία γκαζιού ή επαγωγική κουζίνα και συνεχίστε το μαγείρεμα σαν να είναι σκεύος μαγειρικής. Μετά τη χρήση την ξεπλένεται ελαφρά και την αποθηκεύεται. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πάρα πολλές φορές.
Tip: Την ζεσταίνουμε και την κρυώνουμε σταδιακά ώστε να μην ραγίσει.
Προέλευση:Ιμαλαΐων