Το κάρρυ, είναι ένα καρύκευμα σε σκόνη, που παρασκευάζεται από τη μίξη πολλών μπαχαρικών σε διάφορες αναλογίες και συνδυασμούς, όπως κόλιανδρο, κάρδαμο, πιπέρι καγιέν, πιπέρι μαύρο, κανέλα, μουστάρδα, τζίντζερ, κουρκουμά, τσίλι, μοσχοκάρυδο, σκόρδο, γαρύφαλλο και άλλα. Με το κάρυ αρωματίζονται διάφορα φαγητά με κρέας, λαχανικά, ρύζι και αυγά, ιδιαίτερα στην Ινδική, Ινδονησιακή και Κινέζικη κουζίνα. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε το κλασσικό, το κόκκινο, το καπνιστό αλλά και διάσημο κάρρυ GOLDEN MANDRAS.
Γραμμάρια: 100γρ.
Προσθήκη στο καλάθιΠιπέρι Mandarin
Και κάτι νέο για τους λάτρεις των εσπεριδοειδών…..
Πιπέρι Mandarin!! Το όνομά του μαρτυρά τη γεύση του!
Συγγενικό με το αγαπημένο μας Σετσουάν, θα χαρίσει έντονη γεύση στις σούπες, το κρέας ή το ψάρι σας. Ό,τι καλύτερο για βιετναμέζικη και ταϋλανδέζικη κουζίνα.
Κι ένα πολύ ωραίο tip: Χρησιμοποιήστε το για σαλάτες με εξωτικά φρούτα ή λαχανικά!
Σε όποιον σας ζητήσει τη συνταγή πείτε μόνο δυό λέξεις… Μπαχαρικά Fotsi.