Η ελίτ των μειγμάτων..
Χρησιμοποιείται όπως και το απλό κάρρυ αλλά με πολύ πιο πλούσιο άρωμα και ντελικάτη γεύση.
Γραμμάρια: 100γρ.
Το κοκκινοπίπερο (πάπρικα) είναι ένα μπαχαρικό το οποίο παρασκευάζεται από τους καρπούς ορισμένων ποικιλιών πιπεριάς (Capsicum Annum).
Χρησιμοποιείται για να δώσει ζωηρό κόκκινο χρώμα σε πολλά τρόφιμα όπως στην κρέμα γάλακτος, στις πατάτες, στο κοτόπουλο, στη γαλοπούλα, στο ψάρι, στο καλαμπόκι, στα κίτρινα τυριά, στα σουβλάκια και στις σαλάτες.
Επίσης πολλοί σεφ αντικαθιστούν την τομάτα με πάπρικα.
Το έχετε δοκιμάσει;
Στα Μπαχαρικά FOTSI θα τη βρείτε σε πούδρα και σε χοντροκομμένη -μπούκοβο γλυκό.
Δηλαδή το περίβλημα της πιπεριάς και τα σπόρια της.
Βάση της ποιότητάς της χωρίζεται σε κατηγορίες.
Στο κατάστημά μας θα βρείτε πάπρικα ASTA 60, 120, 160 Ισπανίας.