
Ντομάτα Λιαστή
€ 2.80Η λιαστή ντομάτα δημιουργείται αφού αποξηράνουμε ντοματάκια POMODORE. Τα αφήνουμε αλατισμένα στον ήλιο για 5-6 μέρες να ξεραθούν και ύστερα φυλάσσονται είτε στεγνά σε κάποιο βάζο, είτε με ελαιόλαδο, σκόρδο, ξύδι, εστραγκόν και ό,τι άλλο μπαχαρικό επιθυμούμε. Χρησιμοποιείται αρκετά στην κουζίνα είτε ψιλοκομμένη είτε ολόκληρη σε διάφορες παρασκευές όπως σάλτσες για ζυμαρικά, γαρνιτούρα κρέατος, σε λαδερά φαγητά αλλά και ως ορεκτικό σε συνδυασμό με κάποιο τυρί και άλλα μπαχαρικά. Στα μπαχαρικά FOTSI θα βρείτε άριστη Ελληνική λιαστή ντομάτα από την Εύβοια. Ξεχωριστό ελληνικό προϊόν κατάλληλο να συνοδέψει ουζάκι, ν' αποτελέσει κύριο συστατικό σε ομελέτες, κοκκινιστό, σαλάτες!
Προέλευση: ΕΓΧΩΡΙΟΓραμμάρια: 250γρ.

Φράουλα Ολόκληρη
€ 2.50Φράουλα ολόκληρη χωρίς ζάχαρη ιδανική για γαρνίρισμα σε παγωτό, σε συνδυασμό με δημητριακά, κατάλληλα και για γιαούρτι.
Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C, Α (καροτίνη) Κ, ασβέστιο, φώσφορο, ιώδιο, μαγγάνιο, φυλλικό οξύ, τανίνες. Επισης έχει υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο και μαγνήσιο.
Γραμμάρια: 100γρ.