Ντομάτα Λιαστή

Προέλευση: ΕΓΧΩΡΙΟ

€ 2.80

Η λιαστή ντομάτα δημιουργείται αφού αποξηράνουμε ντοματάκια POMODORE. Τα αφήνουμε αλατισμένα στον ήλιο για 5-6 μέρες να ξεραθούν και ύστερα φυλάσσονται είτε στεγνά σε κάποιο βάζο, είτε με ελαιόλαδο, σκόρδο, ξύδι, εστραγκόν και ό,τι άλλο μπαχαρικό επιθυμούμε. Χρησιμοποιείται αρκετά στην κουζίνα είτε ψιλοκομμένη είτε ολόκληρη σε διάφορες παρασκευές όπως σάλτσες για ζυμαρικά, γαρνιτούρα κρέατος, σε λαδερά φαγητά αλλά και ως ορεκτικό σε συνδυασμό με κάποιο τυρί και άλλα μπαχαρικά. Στα μπαχαρικά FOTSI θα βρείτε άριστη Ελληνική λιαστή ντομάτα από την Εύβοια. Ξεχωριστό ελληνικό προϊόν κατάλληλο να συνοδέψει ουζάκι, ν' αποτελέσει κύριο συστατικό σε ομελέτες, κοκκινιστό, σαλάτες!


Γραμμάρια: 250γρ.

Προσθήκη στο καλάθι

Σχετικά προϊόντα:

Κοκκινοπίπερο Μέτριο

€ 1.20

Πάπρικα ελαφρώς καυτερή!

Χρησιμοποιείται για να δώσει ζωηρό κόκκινο χρώμα σε πολλά τρόφιμα όπως στην κρέμα γάλακτος, στις πατάτες, στο κοτόπουλο, στη γαλοπούλα, στο ψάρι, στο καλαμπόκι, στα κίτρινα τυριά, στα σουβλάκια και στις σαλάτες.

Κάρρυ Golden Mandras

€ 3.00

Η ελίτ των μειγμάτων..

Χρησιμοποιείται όπως και το απλό κάρρυ αλλά με πολύ πιο πλούσιο άρωμα και ντελικάτη γεύση.

210 32 17 131