• Πιπέρι Phu Quoc
  • Πιπέρι Phu Quoc
ID: 1356

Πιπέρι Phu Quoc

Προέλευση: Βιετνάμ

€ 4.60

Αυτό το πιπέρι από το εξωτικό Phu Quoc είναι τόσο αρωματικό που αξίζει να το δοκιμάσετε...

Ταιριάζει απόλυτα σε κρέατα, ψάρια και σάλτσες με έντονο χαρακτήρα.


Γραμμάρια: 50γρ.

Προσθήκη στο καλάθι

Σχετικά προϊόντα:

Ανθός μοσχοκάρυδου

€ 5.90

Ο ανθός μοσχοκάρυδου θυμίζει με το σχήμα του  ένα  μικρό αχλάδι, που όταν ωριμάσει ανοίγει και αφήνει να φανεί η κόκκινη σάρκα που περιβάλλει ένα γυμνό σπόρο, το μοσχοκάρυδο. Η γεύση του θυμίζει το μοσχοκάρυδο αλλά είναι πιο ντελικάτη και πιο ήπια.

Χρησιμοποιείται στη μαγειρική σε σάλτσες και ως τριμμένο στις κρέμες και στο κοτόπουλο, αρνί και μοσχάρι!

Τip: Δοκιμάστε να το χρησιμοποιήσετε και για τη διακόσμηση του πιάτου σας!

Πιπέρι Λευκό Άκοπο

€ 2.40

Το άσπρο ή λευκό πιπέρι είναι η καρδιά του φρούτου ό,τι μένει δηλαδή όταν αφαιρείται η φλούδα που περιβάλλει τον καρπό.

Έχει ιδιαίτερο άρωμα και αρκετά καυτερή γεύση γι’αυτό και πρέπει να χρησιμοποιείται με σύνεση.

Οι πιο συχνές χρήσεις του είναι σε λευκές σάλτσες, στο τζατζίκι, στην μπεσαμέλ, σε τυρόπιτες, καθώς επίσης σε  κοτόπουλο και ψάρι.

Μπούκοβο Καυτερό

€ 1.40

Το μπούκοβο παράγεται από αποξηραμένες κόκκινες καυτερές πιπεριές και έχει τη μορφή νιφάδων.

Η γεύση του είναι ιδιαίτερα καυτερή και πικάντικη και χρησιμοποιείται σε σάλτσες, κεμπάπ, σούπες, αλλαντικά αλλά και στο λάδι για να προσδώσει την ιδιαίτερη πικάντικη γεύση.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε γλυκό και καυτερό μπούκοβο.

Γλυκάνησος σπόροι ολόκληροι

€ 1.40

Ο γλυκάνισος είναι φυτό ποώδες, μονοετές που καλλιεργείται από την αρχαία εποχή. Οι σπόροι του έχουν μια ιδιαίτερη γλυκιά γεύση και χρησιμοποιούνται στη ζαχαροπλαστική αλλά και την ποτοποιία. Χρησιμοποιείται ευρέως σε παξιμάδια, κουλούρια, ψωμιά, τσίπουρα, ούζα κλπ.

Κύμινο άκοπο

€ 2.00

Το κύμινο δίνει ιδιαίτερο άρωμα και γεύση στα πιάτα σας, είναι ελαφρώς πικρό και πιπεράτο.

Χρησιμοποιείται ευρέως στην ινδική, αραβική και μεξικάνικη κουζίνα.

Είναι συνυφασμένο με τα σμυρνέικα σουτζουκάκια, ταιριάζει με κοτόπουλο, ψάρι όσπρια, σάλτσες.

Αρωματίζει υπέροχα τα ψωμάκια και τις ζύμες σας.

Μπορείτε να το καβουρδίσετε για πιο έντονη γεύση και άρωμα...

210 32 17 131

Εγγραφή στο newsletter μας