• Σινάπι κίτρινο ολόκληρο
  • Σινάπι κίτρινο ολόκληρο
ID: 479

Σινάπι κίτρινο ολόκληρο

Προέλευση: Ινδία

€ 0.60

Το σινάπι είναι γνωστό από την αρχαιότητα και το χρησιμοποιούσαν κυρίως ως φαρμακευτικό φυτό.

Συνηθίζεται να χρησιμοποιείται από πολλούς σεφ σε σάλτσες-ψητά, ή στην παρασκευή μουστάρδας.


Γραμμάρια: 100γρ.

Προσθήκη στο καλάθι

Σχετικά προϊόντα:

Πιπεριά Ghost Pepper Flakes - Bhut Jolokia

€ 12.50

Από τις πιο καυτερές πιπεριές στον κόσμο!!!

Όταν λέμε καυτερή εννοούμε ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΕΡΗ!!!

Σχεδόν 20 φορές περισσότερο από το κοινό τσίλι!!!

1.000.000 SHU!!!

 

Προσοχή: Φυλάξτε το σε μέρος μακριά από παιδιά.

Δάφνη

€ 1.80

Η δάφνη συναντάται ως θάμνος ή μικρό δέντρο.

Η οσμή της είναι αρωματική και η γεύση της είναι λίγο πικρή.

Τα φύλλα χρησιμοποιούνται στη μαγειρική (νοστιμίζει φαγητά όπως τα όσπρια αλλά αφαιρούνται μετά το μαγείρεμα και δεν καταναλώνονται).

Το έλαιο της χρησιμοποιείται για την ενδυνάμωση των μαλλιών.

Πιπέρι Wild Assam (Round Pippla)

€ 8.25

Ένα ξεχωριστό μπαχαρικό από τα τροπικά δάση της Ινδίας που ανήκει στην οικογένεια του Μακροπίπερου.

Το πιπέρι Wild Assam σίγουρα θα το αναγνωρίστε από την ιδιαίτερη όψη των κόκκων του οι οποίοι μοιάζουν με μικρά μούρα.

Αναζητήστε το για να απολαύσετε την καπνιστή του γεύση και τη λεμονάτη επίγευση,  συνδυασμός που το κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα πιπέρια και να αφήνει τον ουρανίσκο σας απόλυτα ικανοποιημένο!

Μπορεί να απογειώσει απλά πιάτα όπως βραστά ή ψητά λαχανικά και όσπρια αλλά και κρέας ή ψάρι, ιδιαίτερα αρνί και σολομό!

Tip: Σπάστε λίγους κόκκους του και χρησιμοποιήστε τους για το ζωμό λαχανικών σας!

Κρόκος Κοζάνης - Saffron Σκόνη BIO 0.5gr

€ 4.50

Το σαφράν γνωστό και ως κρόκος Κοζάνης, προέρχεται από το στήμονα του φυτού κρόκος, κυκλοφορεί σε μικρές ποσότητες και είναι το πιο ακριβό μπαχαρικό στον κόσμο.

Τα μπαχαρικά FOTSI συνιστούν την προσθήκη σαφράν στο ρύζι, τις πατάτες, το κοτόπουλο, το τσάι και τον χαλβά!

Κάρρυ Κόκκινο Καυτερό

€ 1.80

Το κάρρυ, είναι ένα καρύκευμα σε σκόνη, που παρασκευάζεται από τη μίξη πολλών μπαχαρικών σε διάφορες αναλογίες και συνδυασμούς, όπως κόλιανδρο, κάρδαμο, πιπέρι καγιέν, πιπέρι μαύρο, κανέλα, μουστάρδα, τζίντζερ, κουρκουμά, τσίλι, μοσχοκάρυδο, σκόρδο, γαρύφαλλο  και άλλα.

Με το κάρυ αρωματίζονται διάφορα φαγητά με κρέας, λαχανικά, ρύζι και αυγά, ιδιαίτερα στην Ινδική, Ινδονησιακή και Κινέζικη κουζίνα.

 

Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε το κλασσικό, το κόκκινο, το καπνιστό αλλά και διάσημο κάρρυ GOLDEN MADRAS.

210 32 17 131

Εγγραφή στο newsletter μας