Φυτικά Έλαια

Jojoba oil 20ml

€ 5.00

Φυτικό έλαιο jojoba κατάλληλο για εξωτερική χρήση.

Προέλευση:Ε.Ε.

Αβοκάντο 30ml

€ 3.90

Φυσικό έλαιο αβοκάντου.

Προέλευση:Ε.Ε.

Άγριο κύμινο 30ml

€ 4.80

Λάδι άγριου κύμινου.

Προέλευση:Ε.Ε.

Αλόη 20ml

€ 3.50

Φυτικό έλαιο αλόης κατάλληλο για εξωτερική χρήση.

Προέλευση:ΓΑΛΛΙΑΣ

Αλόη ζελέ 100ml

€ 5.00

To τζελ αλόης προέρχεται από την επεξεργασία των φύλλων του φυτού Aloe Barbadensis, το οποίο θεωρείται πως κατάγεται από τη Βόρειο Αφρική.

H αλόη περιέχει πάνω από 75 θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, αμινοξέα, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Προέλευση:Ε.Ε.

Αμυγδαλέλαιο 100ml

€ 2.00

Αμυγδαλέλαιο 100ml. Ιδανικό για έλαιο βάσης στο οποίο μπορείτε να

αναμείξετε όποιο αιθέριο έλαιο θέλετε.

Προέλευση:Ε.Ε.

Αμυγδαλέλαιο 500ml

€ 7.00
Προέλευση:Ε.Ε.

Ανανά άρωμα 30ml

€ 4.00

Άρωμα ανανά ιδανικό για ζαχαροπλαστική χρήση.

Προέλευση:Ε.Ε.

Αντικουνουπικό σκεύασμα 100ml

€ 7.50

Σας παρουσιάζουμε το απόλυτο φυτικό σκεύασμα…

Μόνο αγνά αιθέρια έλαια!

Χωρίς σιτρονέλλα, χωρίς χημικά...

Με υπέροχο άρωμα και αποτελεσματική δράση…

Καλές καλοκαιρινές βραδιές…..

Αργκάν 30ml

€ 7.00

Λάδι αργκάν. Κατάλληλο για εξωτερική χρήση. Ιδανικό για περιποίηση προσώπου και για προστασία των μαλλιών από την ξηρότητα και την ψαλίδα.

Προέλευση:Ε.Ε.

Άρνικα λάδι 10ml

€ 3.50

Έλαιο άρνικας 10ml.

Προέλευση:Ε.Ε.

Βαλσαμέλαιο 100ml

€ 6.00

Έλαιο βάλσαμου 100ml.

Γνωστό για τις επουλωτικές του ιδιότητες.

Προέλευση:Εγχώριο

Βάμα Βενζόη 10ml

€ 4.50

Η Βενζόη (Benzoin) ή Μοσχολίβανο, με λατινική ονομασία Styrax officinalis ανήκει στην οικογένεια των Στυρακωδών, ιθαγενές φυτό της Ασίας γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες.

Τα κύρια συστατικά του βάμματος της βενζόης είναι το βενζοϊκό οξύ και η βενζαλδεΰδη.

Προέλευση:Ε.Ε.

Βανίλια 5ml

€ 3.00

Βανίλια ιδανική για ζαχαροπλαστική χρήση.

Προέλευση:Ε.Ε.

Βανίλια εκχύλισμα 29ml

€ 8.00

Το φυσικό εκχύλισμα βανίλιας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε γλυκιά παρασκευή όπως μιλκσείκ, κέικ, παγωτά, γλυκιές κρέπες, ρυζόγαλο, κρέμες ζαχαροπλαστικής, μπάρες δημητριακών και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε...

Προέλευση:Ε.Ε.

Βασιλικός 30ml

€ 4.80

Λάδι βασιλικού 30ml.

Προέλευση:Ε.Ε.

Βερικοκέλαιο 30ml

€ 2.50

Έλαιο βερίκοκου κατάλληλο για εξωτερική χρήση.

Προέλευση:Ε.Ε.

Βιταμίνη Α΄ 10ml

€ 5.50

Βιταμίνη Α' σε υγρή μορφή. Κατάλληλη για την βραδινή περιποίηση του προσώπου σας.

Μπορείτε να προσθέσετε 1-2 σταγόνες σε ένα λάδι βάσης ή στην κρέμα σας.

Προέλευση:Ε.Ε

Βιταμίνη Ε΄ 10ml

€ 4.20

Βιταμίνη Ε σε υγρή μορφή κατάλληλο για εξωτερική χρήση.

Μπορείτε να αναμείξετε 2-3 σταγόνες σε ένα έλαιο βάσης ή σε μια κρέμα προσώπου.

Προέλευση:Ε.Ε

Βούτυρο κακάο 100ml

€ 4.30

Βούτυρο κακάο πολύ ενυδατικό κατάλληλο για εξωτερική χρήση.

Προέλευση:Ε.Ε
Γραμμάρια: 100γρ.

Βούτυρο καριτέ 100ml

€ 3.90

Ενυδατικό βούτυρο καριτέ.

Προέλευση:Ε.Ε.

Γλυκερίνη 100ml

€ 2.20

Γλυκερίνη κατάλληλη και για ζαχαροπλαστική χρήση.

Προέλευση:Ε.Ε.

Δαφνέλαιο 100ml

€ 2.50

Δαφνέλαιο κατάλληλο για εξωτερική χρήση. Βοηθά πολύ στην πρόληψη της

τριχόπτωσης.

Προέλευση:Ε.Ε.

Ελαστίνη 10ml

€ 4.20

Υγρή ελαστίνη που προσφέρει ελαστικότητα στο δέρμα. Μόνο για εξωτερική χρήση. Μπορείτε να προσθέσετε 3-4 σταγόνες σε μια κρέμα προσώπου της αρεσκείας σας.

Προέλευση:Ε.Ε.

Καλέντουλα 30ml

€ 3.50

Φυτικό έλαιο καλέντουλας κατάλληλο για εξωτερική χρήση.

Προέλευση:Ε.Ε.

Καμφορέλαιο 10ml

€ 3.80

Φυτικό έλαιο καμφοράς. Κατάλληλο για εξωτερική χρήση.

Προέλευση:Ε.Ε.

Καροτέλαιο 30ml

€ 5.80

Καροτέλαιο κατάλληλο για καλλυντική χρήση.

Προέλευση:E.E.

Καρύδα λάδι 100ml

€ 2.50

Λάδι καρύδας 100ml για εξωτερική χρήση.

Προέλευση:Ε.Ε.

Καρυδέλαιο 30ml

€ 2.20

Έλαιο από καρύδι. Κατάλληλο για εξωτερική χρήση.

Προέλευση:Ε.Ε.

Καστορέλαιο 100ml

€ 2.70

Κατάλληλο για εξωτερική χρήση. Ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες και βοηθά στην πρόληψη της ψαλίδας.

Προέλευση:Ε.Ε
210 32 17 131

Εγγραφή στο newsletter μας