• Κανέλα - Κασσία Ινδονησίας άκοπη μάτσο (20cm)
  • Κανέλα - Κασσία Ινδονησίας άκοπη μάτσο (20cm)
ID: 1265

Κανέλα - Κασσία Ινδονησίας άκοπη μάτσο (20cm)

Προέλευση: Ινδονησία

€ 4.50

Η Κασσία ή Κανέλα Ινδονησίας είναι ένα αειθαλές δέντρο που καλλιεργείται ευρέως στη νοτιοανατολική Ασία.

Έχει σκούρο καφέ χρώμα και το ξύλο της είναι χοντρό, συμπαγές, με λίγες και πυκνές στρώσεις που δε σπάει εύκολα.

Χρησιμοποιήστε τη στα φαγητά, τα γλυκά και τα ροφήματά σας για να τους δώσετε χρώμα, γεύση και άρωμα.

 

Βρείτε επίσης στο κατάστημά μας ξυλάκι κανέλας σε οποιοδήποτε μέγεθος σας εξυπηρετεί (6 cm, 8 cm, 15 cm, 20 cm , 25 cm) αλλά και κανέλα Ινδονησίας τριμμένη.


Γραμμάρια: 250γρ.

Προσθήκη στο καλάθι

Σχετικά προϊόντα:

Ρεσώ 8 ωρών 50 τμχ.

€ 6.20

Κεράκια ρεσώ λευκά

Με διάρκεια καύσης 8 ωρών

Η συσκευασία περιέχει 50 τμχ.


Κανέλα Κεϋλάνης τριμμένη

€ 3.00

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα μπαχαρικά σε όλο τον κόσμο και ένα από τα πιο περιζήτητα. Με άρωμα φίνο και γλυκό. Ιδανικό όχι μόνο για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, αλλά και για τις θεραπευτικές της ιδιότητες.

Η εμμονή μας με την ποιότητα μας οδηγεί στο να ΜΗΝ την εισάγουμε τριμμένη αλλά να την αλέθουμε εμείς οι ίδιοι σε παραδοσιακούς μύλους κάνοντάς την ιδιαίτερα ψιλοτριμμένη.

Χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο Ε122 10ml

€ 2.00

Χρώμα ζαχαροπλαστικής κόκκινο Ε122 10ml

Ντομάτα Λιαστή

€ 3.00

Η λιαστή ντομάτα δημιουργείται αφού αποξηράνουμε ντοματάκια POMODORE.

Τα αφήνουμε αλατισμένα στον ήλιο για 5-6 μέρες να ξεραθούν και ύστερα φυλάσσονται είτε στεγνά σε κάποιο βάζο, είτε με ελαιόλαδο, σκόρδο, ξύδι, εστραγκόν και ό,τι άλλο μπαχαρικό επιθυμούμε.

Χρησιμοποιείται αρκετά στην κουζίνα είτε ψιλοκομμένη είτε ολόκληρη σε διάφορες παρασκευές όπως σάλτσες για ζυμαρικά, γαρνιτούρα κρέατος, σε λαδερά φαγητά αλλά και ως ορεκτικό σε συνδυασμό με κάποιο τυρί και άλλα μπαχαρικά.

 

Στα μπαχαρικά FOTSI θα βρείτε άριστη Ελληνική λιαστή ντομάτα από την Εύβοια. Ξεχωριστό ελληνικό προϊόν κατάλληλο να συνοδέψει ουζάκι, ν' αποτελέσει κύριο συστατικό σε ομελέτες, κοκκινιστό, σαλάτες!

Μαστίχα 50 gr Σκόνη Μαγειρική

€ 11.50

Μαστίχα σκόνη σε βαζάκι των 50 γραμ. για μαγειρική χρήση!

210 32 17 131

Εγγραφή στο newsletter μας