• Άνιθος αφυδατωμένος
  • Άνιθος αφυδατωμένος
ID: 675

Άνιθος αφυδατωμένος

Προέλευση: Αιγύπτου

€ 1.50

Ο άνιθος είναι ένα φυτό μονοετές, αυτοφυές, αρωματικό φυτό. Το μάσημα του καταπολεμά την κακοσμία του στόματος.

Στη μαγειρική χρησιμοποιείται σε σαλάτες, πίτες, τουρσιά και σε σάλτσες ψαριών, καθώς και σε διάφορες σούπες, στις αγκινάρες, στα γεμιστά, σε λευκά κρέατα και ιδιαίτερα, σε φαγητά με αυγολέμονο.


Γραμμάρια: 100γρ.

Προσθήκη στο καλάθι

Σχετικά προϊόντα:

Μύλος με αλάτι και λεμονοπίπερο (80gr)

€ 4.00

Αναδείξτε τις γεύσεις των φαγητών σας με το μοναδικό μείγμα αλατιού και λεμονοπίπερου.

Ο συνδυασμός του αρωματικού πιπεριού με τη δροσερή νότα λεμονιού προσφέρει ένταση, φρεσκάδα και ισορροπημένη γεύση σε κάθε πιάτο.

Ο πρακτικός, επαναγεμιζόμενος μύλος εξασφαλίζει φρεσκοτριμμένο αποτέλεσμα διατηρώντας αναλλοίωτα τα αρώματα και τη γεύση των μπαχαρικών.

Ιδανικό για: κοτόπουλο και κρέας, ψάρια και θαλασσινά, σαλάτες και λαχανικά, πατάτες, ζυμαρικά και ψητά.

Ένα απαραίτητο καρύκευμα για όσους αγαπούν τις έντονες αλλά ισορροπημένες γεύσεις στην καθημερινή μαγειρική...

Πιπέρι Lampung

€ 4.80

Το πιπέρι Lampung πήρε την ονομασία του από την ομώνυμη περιοχή της Ινδονησίας. Είναι έντονα αρωματικό και αφήνει μια φρουτώδη επίγευση.

Είναι δημοφιλές από τον 15ο αιώνα....

Πιπέρι Μαύρο Άκοπο

€ 1.60

Το μαύρο πιπέρι, το πιο κλασικό και διάσημο μπαχαρικό.

Έχει το πιο έντονο άρωμα και την πιο γεμάτη γεύση, καυτή και αρκετά πικάντικη. Το μαύρο πιπέρι πηγαίνει με όλα τα φαγητά και όλες τις κουζίνες.

Μπούκοβο Γλυκό

€ 1.40

Το μπούκοβο παράγεται από αποξηραμένες κόκκινες καυτερές πιπεριές και έχει τη μορφή νιφάδων.

Η γεύση του είναι ιδιαίτερα καυτερή και πικάντικη και χρησιμοποιείται σε σάλτσες, κεμπάπ, σούπες, αλλαντικά αλλά και στο λάδι για να προσδώσει την ιδιαίτερη πικάντικη γεύση.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε γλυκό και καυτερό μπούκοβο.

Καπνιστή Πάπρικα Καυτερή

€ 2.00

Καπνιστή πάπρικα ελαφρώς πικάντικη!

210 32 17 131

Εγγραφή στο newsletter μας