Τσίλι Strings

Προέλευση: Κίνα

€ 3.65

Γιατί πέρα από τη γεύση, ένα πιάτο κρίνεται και από την εμφάνιση και το εκλεπτισμένο στήσιμό του!

Εντυπωσιάστε λοιπόν τους συνδαιτυμόνες σας στολίζοντας το πιάτο σας με ίνες τσίλι, λιγάκι καυτερές και ιδανικές για food styling!


Γραμμάρια: 50γρ.

Προσθήκη στο καλάθι

Σχετικά προϊόντα:

Κανέλα Κίνας Άκοπη

€ 1.20

Σπάνια ποικιλία κανέλας με πολύ ιδιαίτερο άρωμα.

Πιο μαλακιά και πιο γλυκιά από την Ινδονησίας.

Πολλοί κορυφαίοι ζαχαροπλάστες και σεφ την ξεχωρίζουν και την προτιμούν.

Μείγμα για Μπιφτέκι

€ 1.60

Μην τρώτε χρόνο ψιλοκόβοντας, διαλέγοντας, προσθέτοντας υλικά για τον κιμά σας για να κάνετε τα μπιφτέκια σας όσο πιο νόστιμα γίνεται...

Στο κατάστημά μας θα βρείτε μείγμα για μπιφτέκι, με τα πιο αγνά μπαχαρικά και αρωματικά φυτά, έτοιμο να προστεθεί στον κιμά!

Θα τρελάνετε τους ουρανίσκους όσων δοκιμάσουν έχοντας ξοδέψει ελάχιστο χρόνο για την προετοιμασία!

Δάφνη

€ 1.00

Η δάφνη συναντάται ως θάμνος ή μικρό δέντρο. Η οσμή της είναι αρωματική και η γεύση της είναι λίγο πικρή. Τα φύλλα χρησιμοποιούνται στη μαγειρική (νοστιμίζει φαγητά όπως τα όσπρια αλλά αφαιρούνται μετά το μαγείρεμα και δεν καταναλώνονται). Το έλαιο της χρησιμοποιείται για την ενδυνάμωση των μαλλιών.

Γαρύφαλλο άκοπο

€ 2.80

Το γαρύφαλλο είναι  το  λουλούδι  του  δέντρου  Caryuphyllete, το  οποίο  συλλέγεται  όσο  είναι  μπουμπούκι  και  αποξηραίνεται. Δρα  ως  απολυμαντικό, αντισηπτικό  και  αναλγητικό, ενώ  λέγεται  ότι   έχει  και  αντικαρκινικές  ιδιότητες. Στη  μαγειρική  χρησιμοποιείται για  να  προσδώσει  άρωμα  και  καυτερή  γεύση·  πρέπει  όμως  να  αφαιρείται  πριν  το  σερβίρισμα  ή  να  χρησιμοποιείται  σε  σκόνη.

Σκόρδο Σκόνη

€ 1.00

Το σκόρδο χρησιμοποιείται ως τρόφιμο και φάρμακο τουλάχιστον από την εποχή των αρχαίων Αιγυπτίων.

Θεωρείτο πολύ εξαίρετο φάρμακο και αφροδισιακό.

Τονώνει την άμυνα του οργανισμού και μειώνει την πίεση του αίματος. Χρησιμοποιείται ευρέως στην κουζίνα σε διάφορα ψητά, σάλτσες, ζύμες ψωμιού και λαδερά φαγητά είτε τα ψιλοκομμένα -γκρανουλέ μέρη του βολβού του, είτε αποξηραμένο σε σκόνη ή νιφάδες.

Είναι επίσης βασικό χαρακτηριστικό του FOTSI TZATZIKI ΜΙΧ.

210 32 17 131