Μουλιάζουμε τα μανιτάρια Κανθαρέλλες σε χλιαρό νερό για 15 λεπτά και στραγγίζουμε (εναλλακτικά σε μπράντι ή άλλο ποτό για 30 λεπτά).
Σοτάρουμε για 1-2 λεπτά σε ελαιόλαδο ή βούτυρο. Σβήνουμε με ξηρό λευκό κρασί (εναλλακτικά με το ποτό που μουλιάσαμε τα μανιτάρια).
Σερβίρουμε με λίγο αλάτι και πιπέρι.
Μπορούμε να προσθέσουμε τα σοταρισμένα μανιτάρια σε σούπες, ομελέτες, σάλτσες και φαγητά κατσαρόλας.
TIP:
Το υγρό μετά την στράγγιση αποτελεί πεντανόστιμο ζωμό για σούπες και σάλτσες (σουρώνουμε με τουλπάνι ή λεπτή πετσέτα).
Γραμμάρια: 50γρ.