Βανιλλίνη σε σκόνη. Χρεισημοποιήστε τη σε κρέπες, ρυζόγαλα, παγωτά, τούρτες, μπάρες δημητριακών κ.α.
Σπάνια ποικιλία κανέλας με πολύ ιδιαίτερο άρωμα.
Πιο μαλακιά και πιο γλυκιά από την Ινδονησίας.
Πολλοί κορυφαίοι ζαχαροπλάστες και σεφ την ξεχωρίζουν και την προτιμούν.
Καίει αρκετά με το ιδιαίτερο άρωμα του λευκού πιπεριού αλλά καπνιστό...
Απλά υπέροχο...
Ταιριάζει σε πολλές δημιουργίες!
Μπορείτε να χρωματίσετε τη ζύμη των μακαρονιών, σάλτσες και να φτιάξετε τις υψηλών προδιαγραφών συνταγές κορυφαίων σεφ.
Το αγάρ – αγάρ είναι ένα μπαχαρικό σε σκόνη που προέρχεται από το εκχύλισμα λευκών φυκιών. Μπορεί να αντικαταστήσει την ζελατίνη και χρησιμοποιείται σε κρέμες, ζελέ, μαρμελάδες, κέικ. Αξίζει να το δοκιμάσετε σε νηστίσιμες συνταγές!
Ιδανικό για δώρο, σουβενίρ σε καταστήματα με τουριστικά είδη. Διατείθεται σταντ 36 ή 96 θέσεων.