ID: 1200

"Πόθος" με αφροδισιακές ιδιότητες

Προέλευση: Εγχώριο

€ 4.00

Μείγμα βοτάνων "Πόθος". Με αφροδισιακές ιδιότητες.

Περιέχει τριβόλι, τζίνγκο μπιλόμπα, μέντα, δίκταμο, πράσινο κάρδαμο, γλυκάνισο, τσάι βουνού, ροζ πιπέρι, κανέλλα Κεΰλάνης.

 

Τα μείγματα βοτάνων παρασκευάζονται αποκλειστικά από εμάς, χωρίς προσμίξεις, συντηρητικά και πρόσθετα, μόνο με έμπνευση και μεράκι από τα Αγνά Μπαχαρικά FOTSI.


Γραμμάρια: 100γρ.

Προσθήκη στο καλάθι

Σχετικά προϊόντα:

Φύκια coupe

€ 2.20

Ιδανικά για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και τη σμίλευση του σώματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Mόνο για εξωτερική χρήση!

Άρνικα Ανθός

€ 3.50

Η άρνικα αποτελεί ένα φυσικό φυτό με πλήθος ευεργετικών ιδιοτήτων για την υγεία.

Χρησιμοποιείται κυρίως τοπικά και αποφεύγουμε την κατανάλωσή της ως αφέψημα για να αποφύγουμε τις ανεπιθύμητες ενέργειες.

Neem σκόνη

€ 4.20

Η σκόνη neem προέρχεται από τα αποξηραμένα φύλλα του φυτού neem και είναι γνωστή για τις ισχυρές καθαριστικές και ευεργετικές της ιδιότητες.

Χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών, καθώς συμβάλλει στην αντιμετώπιση της λιπαρότητας, της ακμής και της πιτυρίδας, ενώ παράλληλα καταπραΰνει ερεθισμούς.

Είναι πλούσια σε φυσικά αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριακές ενώσεις, γεγονός που την καθιστά ιδανική για φυσικές θεραπείες και καλλυντικές εφαρμογές.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μάσκες προσώπου, σαμπουάν ή πάστες περιποίησης, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη φυσική φροντίδα.

Χρένο σκόνη (Horseradish)

€ 2.80

Το χρένο έχει γεύση δροσερή και καυτερή σαν την μουστάρδα.

Ταιριάζει με κρέας ή ψάρι ενώ μπορεί να προστεθεί σε ζεστές ή κρύες σάλτσες, σαλάτες και μαριναρισμένα λαχανικά.

Είναι το βασικό συστατικό για την διάσημη σως horseraradish. Πολλές φορές χρησιμοποιείται και για το ιαπωνικό καρύκευμα wasabi, λόγω της σπανιότητας του φυτού wasabi.

 

Το χρένο σε σκόνη μπορεί να καταναλωθεί επίσης λόγω των θρεπτικών συστατικών και βιταμινών που περιέχει. Προτεινόμενη δοσολογία 1 κουταλάκι του γλυκού 2-3 φορές τη μέρα.

Άνθη πορτοκαλιάς

€ 4.50

Τα πορτοκάλια θεωρούνται ως άριστα καλλυντικά ονομαζόμενα και «τροφή του δέρματος».

Τα φύλλα και τα άνθη της πορτοκαλιάς έχουν καταπραϋντικές και αντισπασμωδικές ιδιότητες, παραγγελλόμενα κατά των σπασμωδικών καταστάσεων, του λόξυγκα, του σπασμωδικού βήχα, των γαστραλγιών, της αϋπνίας, των νευρικών διαταραχών και ανησυχιών κλπ.

Μπορείτε να προσθέσετε λίγα άνθη πορτοκαλιάς στο τσάι σας για να λάβετε όλα τα θρεπτικά συστατικά του συν την υπέροχη γεύση του.

210 32 17 131

Εγγραφή στο newsletter μας