• Βανιλλίνη 30 φιαλ. - Βανίλλια
  • Βανιλλίνη 30 φιαλ. - Βανίλλια
ID: 886

Βανιλλίνη 30 φιαλ. - Βανίλλια

Προέλευση: Ε.Ε.

€ 2.20

Βανιλλίνη σε κουτάκι των 30 φιαλιδίων.

Κατάλληλο για ζαχαροπλαστική χρήση.

Προσθήκη στο καλάθι

Σχετικά προϊόντα:

Ανθόνερο Απαλαρίνα 350ml

€ 3.80

Το ανθόνερο είναι ιδανικό για την τόνωση και την ολοκλήρωση του καθαρισμού του προσώπου σου.

Θεωρείται πως έχει αντιρυτιδική δράση, ενυδατώνει την επιδερμίδα και το άρωμά του σου αλλάζει τη διάθεση.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σε παρασκευές γλυκών όπως κουραμπιέδες, κορμός σοκολάτας, τάρτες φρούτων κ.α.

Γάλα Καρύδας 400ml

€ 2.90

Γάλα Καρύδας: Ιδανικό προϊόν για τους λάτρεις της γεύσης της καρύδας.

Χρησιμοποιείστε το σε γλυκά, κέικ, ροφήματα.

Το γάλα καρύδας προτείνεται και σε αθλητές λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας σε κάλιο και της έλλειψης σακχάρων και λιπαρών που βλάπτουν τον οργανισμό.

Μέλι ανθέων βάζο 960gr

€ 11.00

Το μέλι Ανθέων παράγεται από το νέκταρ που συλλέγουν οι μέλισσες από τα λουλούδια.

Είναι από τα πιο γλυκά μέλια που δίνει η ελληνική φύση και μπορεί να αντικαταστήσει την ζάχαρη σε πολλές συνταγές ζαχαροπλαστικής.

Είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και προσφέρει ενέργεια συνδυάζοντας υπέροχη γεύση και ευχάριστο άρωμα.

Ζελατίνη σκόνη 200gr

€ 4.40

Η ζελατίνη σε σκόνη είναι ζωικής προέλευσης και αποτελεί μορφή υδρολυμένου κολλαγόνου, μιας βασικής πρωτεΐνης του οργανισμού που συμβάλλει στη δομή και υγεία των ιστών.

Θεωρείται πολύτιμο διατροφικό συμπλήρωμα, καθώς βοηθά στην προστασία των αρθρώσεων, στη μείωση του πόνου και στη διατήρηση της κινητικότητας, ενώ παράλληλα ενισχύει τα οστά, βελτιώνει την πέψη και την υγεία του εντέρου.

Επιπλέον, μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση του ύπνου, της διάθεσης και των γνωστικών λειτουργιών, ενώ ενισχύει την υγεία του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών και υποστηρίζει την καρδιαγγειακή λειτουργία.

Η κατανάλωσή της θεωρείται γενικά ασφαλής και μπορεί να καλύψει διατροφικά κενά που προκύπτουν από τη σύγχρονη διατροφή, η οποία συχνά στερείται φυσικών πηγών κολλαγόνου.

 

Για την παρασκευή της διαλύστε 5gr σε μισό φλιτζάνι κρύο νερό. Ανακινείστε καλά και αφήστε το να σταθεί όλο το βράδυ. Η ζελατίνη θα φουσκώσει και θα μετατραπεί σε ζελέ κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το πρωί, πιείτε το μείγμα με άδειο στομάχι ή προσθέστε το σε χυμό ή ανακατέψτε με γιαούρτι. Για καλύτερη γεύση μπορείτε να προσθέσετε μέλι.


Η ζελατίνη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική κυρίως ως πηκτικό μέσο σε τρόφιμα όπως ζελέ, γιαούρτι, παγωτό, καραμέλες.


Σιρόπι Αγαύης βιολογικό 200ml

€ 4.90

Η αγαύη είναι μεξικάνικο φυτό που χρησιμοποιήθηκε καταρχήν από τους Αζτέκους. Το τιμούσαν ως «δώρο των Θεών» για τον άνθρωπο και το χρησιμοποιούσαν για να δώσουν άρωμα και γεύση στα φαγητά τους.

 

Πρόκειται για υπέροχο φυσικό γλυκαντικό που σήμερα χρησιμοποιείται ευρέως στην παρασκευή γλυκών και ποτών.

 

Προσοχή: Επειδή είναι πολύ πιο γλυκό από τη ζάχαρη ή το μέλι χρησιμοποιείστε το σε αναλογία 1/3 σε σχέση με τη ζάχαρη.

210 32 17 131

Εγγραφή στο newsletter μας