• Φυστικοβούτυρο 300gr
  • Φυστικοβούτυρο 300gr
ID: 1277

Φυστικοβούτυρο 300gr

Προέλευση: Ελλάδα

€ 4.50

Πολτός αλεσμένων φυστικιών.

Νόστιμο, θρεπτικό και δυναμωτικό για τον οργανισμό μας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρωινό ως άλειμμα για το ψωμί, σε γλυκά, ακόμη και σε σάλτσες στη μαγειρική.

Προσθήκη στο καλάθι

Σχετικά προϊόντα:

Χαρουπόμελο 350gr Κύπρου

€ 4.50

Πρόκειται για ένα πολύ θρεπτικό και συνάμα εύγευστο προϊόν το οποίο περιέχει σίδηρο, φωσφόρο, κάλιο, μαγνήσιο, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες Α και D, σύμπλεγμα βιταμίνης Β, αλλά και ασβέστιο τριπλάσιο μάλιστα από το γάλα.

Βάλτε το χαρουπόμελο στη διατροφή και την καθημερινότητα σας, με δύο κουταλιές του γλυκού ημερησίως, οι οποίες είναι αρκετές για να δείτε σύντομα τα ευεργετικά του αποτελέσματα.

Μπορείτε ακόμα να το χρησιμοποιείτε και ως φυσικό γλυκαντικό στο τσάι, στο γιαούρτι, σε κέικ, στο παγωτό ως σιρόπι ή σε ό,τι άλλο θελήσετε.

Κοκκινοπίπερο τσίλι 20 φακ x 50gr

€ 0.00

Κοκκινοπίπερο τσίλι συσκευασμένο σε 12 φακελάκια των 100 gr.

Συσκευασία κατάλληλη για χονδρική πώληση.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε σχετικά με τις συσκευασίες, την γκάμα των προϊόντων μας και τις τιμές.

Δυόσμος 30gr

€ 0.50

Δυόσμος Αιγύπτου τριμμένος σε συσκευασία των 30 γραμμαρίων. Ιδανικό για μεταπώληση σε μίνι μάρκετ, σούπερ μάρκετ, παντοπωλεία κλπ.

Κρόκος Κοζάνης - Saffron Σκόνη BIO 0.5gr

€ 4.50

Το σαφράν γνωστό και ως κρόκος Κοζάνης, προέρχεται από το στήμονα του φυτού κρόκος, κυκλοφορεί σε μικρές ποσότητες και είναι το πιο ακριβό μπαχαρικό στον κόσμο.

Τα μπαχαρικά FOTSI συνιστούν την προσθήκη σαφράν στο ρύζι, τις πατάτες, το κοτόπουλο, το τσάι και τον χαλβά!

Αμυγδαλοβούτυρο 200gr

€ 5.70

Αμυγδαλοβούτυρο ιδανικό για άλειμμα σε φέτες ψωμιού ή φρυγανιάς.

Για ένα πρωινό πλούσιο σε γεύση και θρεπτικά συστατικά.

Είναι ελληνικό προιόν, vegan, 100% φυσικό.

Χωρίς φοινικέλαιο, χωρίς γλουτένη, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

210 32 17 131

Εγγραφή στο newsletter μας