• Πιπεριά Isot (ή Urfa)
  • Πιπεριά Isot (ή Urfa)
ID: 1290

Πιπεριά Isot (ή Urfa)

Προέλευση: Τουρκία

€ 1.80

Σε μια περιοχή της Τουρκίας ονόματι Urfa φύεται μια πιπεριά που θα σας συναρπάσει….

Η πιπεριά Isot ή Urfa, αφού αποξηρανθεί στον ήλιο, περνά από μια διαδικασία ζύμωσης μέσω της οποίας αποκτά μια σοκολατένια καπνιστή γεύση αλλά και το ιδιαίτερο μωβ σκούρο, σχεδόν μαύρο, χρώμα της.

Πιπεριά ήπιας καυστικότητας που συνδυάζεται τέλεια με όλων των ειδών τα κρέατα, ψητή φέτα, χούμους, burger, κεφτεδάκια και κάθε είδους αλμυρό ή ελαφρώς πικάντικο πιάτο.

Απαραίτητη στην ανατολίτικη κουζίνα… Θα γίνει και στη δική σας…..


Γραμμάρια: 100γρ.

Προσθήκη στο καλάθι

Σχετικά προϊόντα:

Γαρύφαλλο Τριμμένο

€ 2.80

Το γαρύφαλλο είναι  το  λουλούδι  του  δέντρου  Caryuphyllete, το  οποίο  συλλέγεται όσο  είναι  μπουμπούκι  και  αποξηραίνεται.

Στη  μαγειρική χρησιμοποιείται για να προσδώσει άρωμα και καυτερή γεύση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και άκοπο αρκεί να αφαιρείται κατά το σερβίρισμα.

Πιπέρι πράσινο χονδροκομμένο

€ 3.50

Αρωματικό πράσινο πιπέρι χονδροκομμένο έτοιμο για χρήση στη μαγειρική.

Δίνει πλούσιο άρωμα και έχει εκλεπτυσμένο χαρακτήρα.

Μύλος με αλάτι και λεμονοπίπερο (80gr)

€ 4.00

Αναδείξτε τις γεύσεις των φαγητών σας με το μοναδικό μείγμα αλατιού και λεμονοπίπερου.

Ο συνδυασμός του αρωματικού πιπεριού με τη δροσερή νότα λεμονιού προσφέρει ένταση, φρεσκάδα και ισορροπημένη γεύση σε κάθε πιάτο.

Ο πρακτικός, επαναγεμιζόμενος μύλος εξασφαλίζει φρεσκοτριμμένο αποτέλεσμα διατηρώντας αναλλοίωτα τα αρώματα και τη γεύση των μπαχαρικών.

Ιδανικό για: κοτόπουλο και κρέας, ψάρια και θαλασσινά, σαλάτες και λαχανικά, πατάτες, ζυμαρικά και ψητά.

Ένα απαραίτητο καρύκευμα για όσους αγαπούν τις έντονες αλλά ισορροπημένες γεύσεις στην καθημερινή μαγειρική...

Κόλιανδρο Τριμμένο

€ 1.00

Το κόλιανδρο έχει γλυκιά και λεμονάτη γεύση και δίνει εξαιρετικό άρωμα στα φαγητά σας.

Ταιριάζει άψογα με κρέας, κοτόπουλο, ψάρι, όσπρια.

Είναι βασικό συστατικό του μείγματος Γκάραμ Μασάλα, το οποίο είναι ευρέως διαδεδομένο στην Ινδική κουζίνα.

Μπούκοβο καπνιστό καυτερό

€ 3.80

Το μπούκοβο παράγεται από αποξηραμένες κόκκινες καυτερές πιπεριές και έχει την μορφή νιφάδων.

Το καυτερό και καπνιστό μπούκοβο έχει ιδιαίτερα καυτερή, καπνιστή και πικάντικη γεύση και χρησιμοποιείται σε σάλτσες, κεμπάπ, σούπες, αλλαντικά αλλά και στο λάδι για να προσδώσει την ιδιαίτερη πικάντικη γεύση.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε επίσης και γλυκό και καυτερό μπούκοβο.

210 32 17 131

Εγγραφή στο newsletter μας