Τα μανιτάρια Αρνάκι Lion's Mane τα μουλιάζουμε σε χλιαρό νερό για 30 λεπτά.
Τεμαχίζουμε προσεκτικά σε φέτες 0,5cm.
Σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά με φρέσκο βούτυρο ή ελαιόλαδο για 1 λεπτό σε κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσει. Σβήνουμε με ξηρό λευκό κρασί ή λίγο λεμόνι.
Έχουν συμπαγή υφή και γεύση που θυμίζει ψίχα καβουριού.
Αισθητά αρώματα δάσους.
Ταιριάζουν ιδιαίτερα με σχοινόπρασσο, μάραθο, ξύσμα εσπεριδοειδών και σκόρδο.
Γραμμάρια: 50γρ.