• Κρόκος Κοζάνης - Saffron Στήμονες 1gr Γυάλινο
  • Κρόκος Κοζάνης - Saffron Στήμονες 1gr Γυάλινο
ID: 1066

Κρόκος Κοζάνης - Saffron Στήμονες 1gr Γυάλινο

Προέλευση: Εγχώριο

€ 5.40

Το σαφράν γνωστό και ως κρόκος Κοζάνης, προέρχεται από το στήμονα του φυτού κρόκος, κυκλοφορεί σε μικρές ποσότητες και είναι το πιο ακριβό μπαχαρικό στον κόσμο.

Τα μπαχαρικά FOTSI συνιστούν την προσθήκη σαφράν στο ρύζι, τις πατάτες, το κοτόπουλο, το τσάι και τον χαλβά!

Προσθήκη στο καλάθι

Σχετικά προϊόντα:

Πιπεριά Isot (ή Urfa)

€ 1.80

Σε μια περιοχή της Τουρκίας ονόματι Urfa φύεται μια πιπεριά που θα σας συναρπάσει….

Η πιπεριά Isot ή Urfa, αφού αποξηρανθεί στον ήλιο, περνά από μια διαδικασία ζύμωσης μέσω της οποίας αποκτά μια σοκολατένια καπνιστή γεύση αλλά και το ιδιαίτερο μωβ σκούρο, σχεδόν μαύρο, χρώμα της.

Πιπεριά ήπιας καυστικότητας που συνδυάζεται τέλεια με όλων των ειδών τα κρέατα, ψητή φέτα, χούμους, burger, κεφτεδάκια και κάθε είδους αλμυρό ή ελαφρώς πικάντικο πιάτο.

Απαραίτητη στην ανατολίτικη κουζίνα… Θα γίνει και στη δική σας…..

Πιπεριές καυτερές τσίλι

€ 2.50

Ιδανικό συμπλήρωμα στο φαγητό σας, κατάλληλο για τους λάτρεις των καυτερών και πικάντικων εδεσμάτων.

Θυμάρι μάτσο

€ 2.50

Θυμάρι σε ματσάκι!!

Πανέμορφο για διακόσμηση και φυσικά με όλο του το άρωμα εφόσον τρίβεται επιτόπου!

Μία γνήσια ελληνική γεύση...

 

Στα Μπαχαρικά FOTSI θα βρείτε επίσης εξαιρετικής ποιότητος θυμάρι τριμμένο για τις συνταγές σας.

Tip: επιλέξτε το άρτυμα ελαιολάδου με μίξ 4 άκοπων πιπεριών και κλωνάρι θυμαριού για να το δωρίσετε σε αυτούς που αγαπάτε!!

Καγιέν τριμμένο

€ 1.20

Το πιπέρι καγιέν είναι ένα μπαχαρικό με πολλαπλές θετικές επιδράσεις στον οργανισμό μας.

Χρησιμοποιήστε το στα κοκκινιστά κρέατα, στον κιμά, στη φασολάδα και σε σως ή σάλτσες. Ιδανικό και στο σουβλάκι...

Δίνει υπέροχο χρώμα και γεύση με μια πικάντικη επίγευση.

Σκορδοπίπερο

€ 1.80

Συνδυασμός πιπεριού με σκόρδο που ταιριάζει σε παρασκευή τζατζικιού, ψητών κρεάτων, πατάτες φούρνου, φακές και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

210 32 17 131

Εγγραφή στο newsletter μας