Κοχλιάρια

Κοχλιάρια

Προέλευση: Ε.Ε.

€ 4.00

Η κοχλιάρια είναι ένα φυτό γνωστό από την αρχαιότητα. Μάλιστα η Πυθία είχε εκμυστηρευτεί στον Απόλλωνα ότι η ρίζσ του άξιζε το βάρος της σε χρυσό!

Είναι ένα θεραπευτικό βότανο λόγω του ότι είναι διουρητικό και εφιδρωτικό αλλά είναι και ένα πολύ ωραίο καρύκευμα για το κρέας και ψάρι.


Γραμμάρια: 100γρ.

Προσθήκη στο καλάθι

Σχετικά προϊόντα:

Πιπέρι Μαύρο Καμπότζης

€ 9.80

Είναι ιθαγενές φυτό στην Καμπότζη, πολυετές και αναρριχητικό και φτάνει στα 10 μέτρα ύψος.

Η ιστορία του πιπεριού ξεκίνησε πριν από 4.000 χρόνια και το εμπόριο του αρχικά ξεκίνησαν οι Φοίνικες έμποροι και στη συνέχεια πέρασε στα χέρια των Αράβων. Το πιπέρι χρησιμοποιούνταν και στην Αρχαία Ελλάδα για φαρμακευτικούς σκοπούς και θεωρούνταν αγαθό με πολύ μεγάλη αξία.

Ακόμα και σήμερα το πιπέρι κρατάει την πρωτιά στη διακίνηση των μπαχαρικών αφού κατέχει το ¼ του παγκόσμιου εμπορίου μπαχαρικών.

Το πιπέρι Καμπότζης είναι ένα μαλακό πιπέρι, δηλαδή ένα πιπέρι που είναι φρέσκο και δεν έχει μπει σε διαδικασία αποξήρανσης. Είναι πολύ αρωματικό και γευστικό, ταιριάζει σε σάλτσες αλλά και σε ψητό κρέας και ψάρι.

Η επαρχία Καμπότ στην Καμπότζη είναι γνωστή για την παραγωγή του πιο αρωματικού και φίνου πιπεριού στον κόσμο...

Τζίνσενγκ σκόνη

€ 10.00

Το τζίνσενγκ είναι μια ρίζα που χρησιμοποιείται στην Κίνα εδώ και 3.000 χρόνια και είναι φημισμένο ως το βότανο πανάκεια καθώς ανά την ιστορία έχει χρησιμοποιηθεί ενάντια σε παντός είδους παθήσεις. Σε μας είναι γνωστό ως αναζωογονητικό αφού τονώνει τις σωματικές και πνευματικές ικανότητές μας, έχει υπογλυκαιμική δράση και διευκολύνει το μεταβολισμό υδατανθράκων και λιπιδίων. Επιπλέον βοηθάει στην οξυγόνωση των κυττάρων, στην ρύθμιση των λειτουργιών του οργανισμού αφαιρεί το άγχος και είναι ιδιαίτερα αφροδισιακό. Οι αρχαίοι το ονόμαζαν πάναξος, δηλαδή για τα πάντα άξιος.

Κάρρυ Κόκκινο Καυτερό

€ 1.20

Το κάρρυ, είναι  ένα  καρύκευμα   σε  σκόνη, που  παρασκευάζεται  από  τη  μίξη  πολλών  μπαχαρικών  σε  διάφορες  αναλογίες  και  συνδυασμούς, όπως  κόλιανδρο, κάρδαμο, πιπέρι  καγιέν, πιπέρι  μαύρο, κανέλα, μουστάρδα, τζίντζερ, κουρκουμά, τσίλι, μοσχοκάρυδο, σκόρδο, γαρύφαλλο  και  άλλα. Με  το  κάρυ  αρωματίζονται  διάφορα φαγητά  με  κρέας, λαχανικά, ρύζι  και  αυγά, ιδιαίτερα  στην Ινδική, Ινδονησιακή  και  Κινέζικη  κουζίνα. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε το κλασσικό, το κόκκινο, το καπνιστό αλλά και διάσημο κάρρυ GOLDEN MANDRAS.

Δυναμένη κατά της κυτταρίτιδας

€ 4.00

Ενδείκνυται κατά της κυτταρίτιδας.

210 32 17 131