• Κιτρινόριζα Κουρκουμάς Turmeric
  • Κιτρινόριζα Κουρκουμάς Turmeric
ID: 462

Κιτρινόριζα Κουρκουμάς Turmeric

Προέλευση: Ινδιών

€ 0.80

Η κιτρινόριζα ή κουρκουμάς ή τούρμερικ, δίνει κίτρινο χρώμα στα φαγητά όπως ο κρόκος Κοζάνης.

Χρησιμοποιείται κυρίως στο ρύζι, αλλά και σε σάλτσες, κουσκούς και το συναντάμε συχνά σε κρέατα, κοτόπουλα, στη φακή, στη φάβα αλλά και στις  πατάτες.

Είναι βασικό συστατικό του μείγματος κάρυ και του ταντούρι που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά μας.


Γραμμάρια: 100γρ.

Προσθήκη στο καλάθι

Σχετικά προϊόντα:

Πιπέρι Andaliman

€ 8.30

Αν δεν το δοκιμάσατε σπεύστε… Δεν είναι εύκολο να το βρείτε διαθέσιμο!

Το σπάνιο πιπέρι Andaliman (συγγενικό με το πιπέρι Σετσουάν), από τη Σουμάτρα της Ινδονησίας, θα ευφράνει αρχικά την όραση, κατόπιν την όσφρηση και τέλος τον ουρανίσκο σας!

Αυτό που καθιστά το πιπέρι σπάνιο είναι ο ιδιαίτερος και μοναδικός τρόπος με τον οποίο μπορεί να βλαστήσει ο σπόρος του, με τα ένζυμα των πουλιών! Συνεπώς, δεν είναι καλλιεργήσιμο.

Στη «γενέτειρά» του, τη Σουμάτρα, το αντιμετωπίζουν με ευλάβεια και το χρησιμοποιούν σε μεγάλες γιορτές και γαμήλιες τελετές!

Ένα πιπέρι με γεύση εσπεριδοειδών.

Ιδανικό για σούπες, πουλερικά, σαλάτες και ψάρια! Υπέροχος συνδυασμός με τζίντζερ, κουρκουμά και γκάλαγκαλ!

Κάρρυ Golden Madras

€ 4.00

Η ελίτ των μειγμάτων..

Χρησιμοποιείται όπως και το απλό κάρρυ αλλά με πολύ πιο πλούσιο άρωμα και ντελικάτη γεύση.

Πιπεριά πράσινη καυτερή Σερβίας

€ 2.40

Απλά απίστευτη γεύση... Όποιος την δοκιμάσει ξετρελένεται...

Καρτέλα Μπαχαρικών μικρή - Ρετρό

€ 6.00

Ρετρό καρτέλα μπαχαρικών!

Η πρώτη συσκευασία μπαχαρικών στην Ελλάδα πριν τις σύγχρονες συσκευαστικές μηχανές!

Ένα απ' τα πιο χρήσιμα δώρα για το νοικοκυριό αλλά και για διακόσμηση επαγγελματικών χώρων!

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!

Κανέλα - Κασσία Ινδονησίας άκοπη ματσάκι (6cm)

€ 1.00

Τα πιο χαριτωμένα, μυρωδικά και νόστιμα στικς κανέλας σε ματσάκι... Έτοιμα να διακοσμίσουν και να νοστιμέψουν τα πιάτα, τα γλυκά, τα ποτά σας...

210 32 17 131

Εγγραφή στο newsletter μας