• Κιτρινόριζα Άκοπη
  • Κιτρινόριζα Άκοπη
ID: 536

Κιτρινόριζα Άκοπη

Προέλευση: Ινδιών

€ 1.20

Η κιτρινόριζα ή κουρκουμάς ή τούρμερικ, δίνει κίτρινο χρώμα στα φαγητά όπως ο κρόκος Κοζάνης.

Χρησιμοποιείται κυρίως στο ρύζι, αλλά και σε σάλτσες, κουσκούς και το συναντάμε συχνά σε κρέατα, κοτόπουλα, στη φακή, στη φάβα αλλά και στις  πατάτες.

Είναι βασικό συστατικό του μείγματος κάρυ και του ταντούρι που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά μας.


Γραμμάρια: 100γρ.

Προσθήκη στο καλάθι

Σχετικά προϊόντα:

Κανέλα Κεϋλάνης 5cm

€ 3.00

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα μπαχαρικά σε όλο τον κόσμο και ένα από τα πιο περιζήτητα. Με άρωμα φίνο και γλυκό. Ιδανικό όχι μόνο για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, αλλά και για τις φαρμακευτικές της ιδιότητες.

Σχοινόπρασο

€ 3.00

Το σχοινόπρασσο είναι πλούσιο σε βιταμίνες και σίδηρο.Βοηθάει επίσης στην πέψη-αναιμία και ρίχνει την πίεση.

Κανέλα Άνθη

€ 4.80

Τα άνθη κανέλας έχουν καφέ χρώμα και προέρχονται από το δέντρο της Κανέλας-Κασσίας.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη ζαχαροπλαστική μαζί με άλλα μπαχαρικά, να προστεθούν σε μείγματα τσαγιών, αλλά και να καταναλωθούν ως αφέψημα για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Κρόκος Κοζάνης - Saffron Στήμονες BIO 0.5gr

€ 4.50

Το σαφράν γνωστό και ως κρόκος Κοζάνης, προέρχεται από το στήμονα του φυτού κρόκος, κυκλοφορεί σε μικρές ποσότητες και είναι το πιο ακριβό μπαχαρικό στον κόσμο.

Τα μπαχαρικά FOTSI συνιστούν την προσθήκη σαφράν στο ρύζι, τις πατάτες, το κοτόπουλο, το τσάι και τον χαλβά!

Κάρδαμο - κακουλές πράσινος

€ 7.00

Το κάρδαμο ή αλλιώς κακουλές είναι ένα από τα συστατικά της σκόνης κάρυ, ενώ  οι  σπόροι  του  χρησιμοποιούνται  και  ολόκληροι  σε  πίκλες, μαρινάδες, καφέ και αφεψήματα.

Επιπλέον, προστίθεται σε τσουρέκια, βασιλόπιτες, κέικ αλλά και στο ρύζι, δίνοντας μια διαφορετική, ιδιαίτερη γεύση και άρωμα.

Στο κατάστημά μας θα το βρείτε και τριμμένο!

210 32 17 131

Εγγραφή στο newsletter μας