Εσσάνς με άρωμα καφέ.
Κατάλληλο για ζαχαροπλαστική χρήση.
Η μαστίχα Χίου, μοναδικό προϊόν παγκοσμίως, εκκρίνεται από τα μαστιχόδεντρα της Χίου.
Είναι 100% φυσικό προϊόν, χωρίς βιομηχανική επεξεργασία, προσμίξεις και συντηρητικά.
Χρησιμοποιείται σε πολλά παραδοσιακά γλυκά, αμυγδαλωτά, σιροπιαστά, τσουρέκια, παγωτά και κέικ, ενώ ευρύτερα γνωστό είναι και το λικέρ μαστίχας.
Η Μαστίχα Χίου επίσης, καταναλώνεται για τις θεραυπευτικές και ευεργετικές της ιδιότητες και ήδη από το 2015 αναγνωρίζεται και από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως φυσικό φαρμακευτικό προϊόν.
Το ανθόνερο είναι ιδανικό για την τόνωση και την ολοκλήρωση του καθαρισμού του προσώπου σου. Θεωρείται πως έχει αντιρυτιδική δράση, ενυδατώνει την επιδερμίδα και το άρωμά του σου αλλάζει τη διάθεση.
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και σε παρασκευές γλυκών όπως κουραμπιέδες, κορμός σοκολάτας, τάρτες φρούτων κ.α.
Μέλι Ελάτης Ταϋγέτου.
Από τις πιο σπάνιες κατηγορίες μελιού, παράγεται από τη ρητίνη στον κορμό του μαύρου έλατου.
Η εξαγωγή του είναι πολύ δύσκολη και δαπανηρή γιατί απαιτείται η καταστροφή των κηρυθρών.
Είναι παχύρευστο, με εντυπωσιακό κεχριμπαρένιο χρώμα και ιδιαίτερο άρωμα.
Δεν κρυσταλλώνει ενώ η γεύση του θυμίζει κάτι ανάμεσα σε καραμέλα και βανίλια.
Η Αλμπουμίνη είναι το ασπράδι του αυγού σε σκόνη.
Μπορεί να αντικαταστήσει το νωπό ασπράδι, τόσο στη μαγειρική όσο και στη ζαχαροπλαστική.
Χρησιμοποιήστε το για την παρασκευή μαρέγκας, σε σούπες, μαγιονέζα, ομελέτα, ζύμες και γλυκίσματα.
28 γρ./ml νερού + 4 γρ. αλμπουμίνη σε σκόνη δίνουν 32 γρ. υγρού ασπραδιού (περίπου όσο 1 αυγό)