Dark Brown Soft Sugar.
Ιδανική για γλυκά, κέικ, μιλσέικ, μαρμελάδες...
Γραμμάρια: 500γρ.
Η Αλμπουμίνη είναι το ασπράδι του αυγού σε σκόνη.
Μπορεί να αντικαταστήσει το νωπό ασπράδι, τόσο στη μαγειρική όσο και στη ζαχαροπλαστική.
Χρησιμοποιήστε το για την παρασκευή μαρέγκας, σε σούπες, μαγιονέζα, ομελέτα, ζύμες και γλυκίσματα.
28 γρ./ml νερού + 4 γρ. αλμπουμίνη σε σκόνη δίνουν 32 γρ. υγρού ασπραδιού (περίπου όσο 1 αυγό)
Οι αφυδατωμένες φέτες λεμονιού μπορούν να χρησιμοποιηθούν για οποιονδήποτε διακοσμητικό σκοπό.
Είναι βρώσιμα και μπορούν να ενταχθούν σε οποιοδήποτε πιάτο της αρεσκείας σας.
Χρησιμοποιήστε τα στην ζαχαροπλαστική για να δέσετε το σιρόπι των γλυκών σας, δώστε μια διαφορετική γεύση στα αφεψήματά σας, αρωματίστε και διακοσμήστε τα κοκτέιλ και τα ποτά σας.
Η ζελατίνη ενισχύει τις αρθρώσεις και βελτιώνει το μεταβολισμό.
Διαλύστε 5 γρ σε μισό φλυτζάνι κρύο νερό. Ανακινείστε καλά και αφήστε το να σταθεί όλο το βράδυ. Η ζελατίνη θα φουσκώσει και θα μετατραπεί σε ζελέ κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το πρωί, πιείτε το μείγμα με άδειο στομάχι ή προσθέστε το σε χυμό ή ανακατέψετε με γιαούρτι. Για καλύτερη γέυση μπορείται να προσθέσετε μέλι.