• Σαμπουάν για Κανονικά Μαλλιά Ζ - 11
  • Σαμπουάν για Κανονικά Μαλλιά Ζ - 11
ID: 936

Σαμπουάν για Κανονικά Μαλλιά Ζ - 11

Προέλευση:

€ 7.50

Σαμπουάν για κανονικά μαλλιά.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Προσθήκη στο καλάθι

Σχετικά προϊόντα:

Απολεπιστική Κρέμα Face scrub Aphrodite 75ml

€ 9.00

To scrub-κρέμα απολέπισης προσώπου από την εταιρεία Aphrodite περιέχει εξαιρετικά λεπτούς κόκκους ελιάς και jojoba που αφαιρούν απαλά και ανώδυνα το στρώμα νεκρών κυττάρων του δέρματος, αφήνοντάς το πιο φωτεινό και καθαρό.

Είναι γεμάτη θρεπτικά έλαια, βιολογικό ελαιόλαδο και aloe vera χαρίζοντας ενυδάτωση και απαλό, λείο τελείωμα.

Άλατα Epsom

€ 2.80

Ιδανικό προϊόν για ενυδάτωση σώματος και ποδιών!

Lip Balm με Γάλα Γαϊδούρας D-84

€ 3.90

Ενυδατικό στικ χειλιών με γάλα γαϊδούρας.

Αφρόλουτρο με Ελαιόλαδο και Αλόη Aphrodite

€ 6.00

Αναζωογονητικό αφρόλουτρο της εταιρείας Aphrodite, εμπλουτισμένο με βιολογικό ελαιόλαδο και αλόη βέρα.

Με φυσικά συστατικά, γλυκό άρωμα και γήινες νότες, καθαρίζει αποτελεσματικά ενώ διατηρεί τη φυσική υγρασία, αφήνοντας την επιδερμίδα φρέσκια και απαλή.

Hair Serum κατά της Τριχόπτωσης Aphrodite 100ml

€ 25.00

O ορός μαλλιών κατά της Τριχόπτωσης, από την εταιρεία Aphrodite προσφέρει δύναμη και λάμψη στα λεπτά και αδύναμα μαλλιά.

Η σύνθεση του, με ελαιόλαδο και γάλα γαϊδούρας, αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής και ενισχύει τους μεμονωμένους θύλακες των τριχών, προσφέροντας αποτελεσματική φυσική προστασία από την τριχόπτωση.

100ml

210 32 17 131

Εγγραφή στο newsletter μας