Πιπέρι ροζ Βραζιλίας

Πιπέρι ροζ Βραζιλίας

Προέλευση: ΒΡΑΖΙΛΙΑ

€ 2.80

Το ροζ  πιπέρι είναι  ο  καρπός  ενός  θάμνου  που  συγγενεύει  με  την οικογένεια  των  πιπεριών, είναι  αρωματικό  και  θέλει  πολλή  προσοχή στη  συντήρησή  του, επειδή  είναι  εξαιρετικά  ευαίσθητο. Η  ουσιαστική  του  χρήση  στη  μαγειρική  είναι  να  διεγείρει  την  όρεξη  αρωματίζοντας  το  φαγητό. Συνδυάζεται  τέλεια  με  τα θαλασσινά, αλλά  και  για  να  διακοσμήσουμε  ένα  πιάτο, δίνοντας  του εξαιρετικό  άρωμα. Χρησιμοποιείται επίσης και στην ζαχαροπλαστική. Η εταιρεία μας, μπαχαρικά FOTSI, το χρησιμοποιεί και στα premium teas.


Γραμμάρια: 100γρ.

Προσθήκη στο καλάθι

Σχετικά προϊόντα:

Αρμαθιά Πιπεριά στεφανάκι

€ 3.50

Αρμαθιά με καυτερές πιπεριές ιδανική για σούπες, φασολάδες , σάλτσες , τυροκαυτερές και φυσικά για τη παραδοσιακή διακόσμηση του χώρου σας!

Έχετε bar, restaurant, εξωτική κουζίνα;;;

Ήρθε η ώρα να τη διακοσμήσετε....

Σχοινόπρασο

€ 3.50

Το σχοινόπρασσο είναι πλούσιο σε βιταμίνες και σίδηρο.Βοηθάει επίσης στην πέψη-αναιμία και ρίχνει την πίεση.

Πιπεριά Trinidad Scorpion (1.300.000 SHU)

€ 6.90

Πολύ καυτερή, πολύ μυρωδάτη, πολύ νόστιμη!

Μπορεί ο βαθμός καυστικότητάς της να είναι 1.300.000 SHU αλλά δεν υπερκαλύπτει την υπέροχη γεύση της!

Οι λάτρεις του πολύ καυτερού αλλά και των ιδιαίτερων γεύσεων θα βρουν επιτέλους το μπαχαρικό που συνδυάζει ό,τι χρειάζονται και θα το λατρέψουν!

Σησάμι φυσικό

€ 2.00

Το σησάμι είναι ένα από τα αρχαιότερα ελαιοδοτικά ετήσια καλλιεργούμενα φυτά. Το άρωμα και η γεύση του σπέρματος του σουσαμιού είναι ήπια και θυμίζουν τη γεύση καρυδιών. Tο μαυροσήσαμο χρησιμοποιείται στην επιφάνεια του ψωμιού, αρτοσκευασμάτων και τσουρεκιών για εμπλουτισμό της γεύσης τους, στο Baton Salle, για αρωματικούς λόγους αλλά και για εμπλουτισμό της εμφάνισης. Χρησιμοποιείται επίσης και στο μείγμα ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΜΙΧ.

Μάραθος

€ 0.60

Ο μάραθος είναι  μπαχαρικό  που  προέρχεται  από  το  φυτό Foeniculum  Vulgare ένα αυτοφυές ποώδες φυτό με κίτρινα άνθη. Είναι  ισχυρό  αντίδοτο  για  τις  δηλητηριάσεις  από  τσιμπήματα  φιδιών  και  σκορπιών, καθώς  και  για τα  δηλητηριώδη  μανιτάρια. Επίσης συμβάλλει  στην  παραγωγή  γάλακτος την περίοδο του θηλασμού. Στη  μαγειρική, χρησιμοποιείται  ως  αρωματικό  για  κρέατα  και  ψάρια,  καθώς  επίσης  σε  σαλάτες, σούπες  και  ψωμιά.

Tip: Μπορεί να καταναλώνει τους σπόρους η θυλάζουσα μητέρα ως αφέψημα για να ανακουφίζει τα νεογέννητα μωρά από τους κολικούς.

210 32 17 131