• Μαστίχα Χίου 20 gr
  • Μαστίχα Χίου 20 gr
ID: 1074

Μαστίχα Χίου 20 gr

Προέλευση: Εγχώρια

€ 5.00

Η φυσική Μαστίχα Χίου, μοναδική στον κόσμο, όπως βγαίνει από το Μαστιχόδενδρο, καθαρισμένη στο χέρι, χωρίς καμία βιομηχανική επεξεργασία.

 

Σε κομμάτια μεσαίου μεγέθους, κατάλληλη και για μάσημα ως τσίχλα.

Προσθήκη στο καλάθι

Σχετικά προϊόντα:

Λεμονοπίπερο

€ 2.50

Mείγμα ιδανικό για ψάρια, ψητά, σάλτσες...

Ελαφρώς πικάντικο με ιδιαίτερο πλούσιο άρωμα και γεύση...

Πιπέρι Καμπότζης με αλάτι

€ 11.10

Πολύ αρωματικό πιπέρι σε συνδυασμό με το αλάτι ταιριάζει σε ψητά κρέατα, κοκκινιστά και σάλτσες.

Η εντυπωσιακά πλούσια γεύση του το κάνει ιδιαίτερα δημοφιλές στους κορυφαίους σεφ που συνεργάζονται με τα Μπαχαρικά FOTSI.

Μαχλέπι σπόροι τριμμένοι

€ 4.80

Το μαχλέπι, είναι ο σπόρος του φυτού Prunus Mahaleb, ένα είδος κερασιάς.

Η γεύση του το κατατάσσει στα πιο εύγευστα μπαχαρικά.

Χρησιμοποιείται αλεσμένο για να τονίσει τη γλυκιά γεύση των παραδοσιακών γλυκισμάτων.

Οι νοικοκυρές το προσθέτουν ιδιαίτερα στο τσουρέκι, στη βασιλόπιτα, σε κουλουράκια και γενικά στα αρτοπαρασκευάσματα.

Καλοκαιρινό Σετ 6 σωλήνων με σταντ

€ 15.00

Το τέλειο σετ για την Καλοκαιρινή κουζίνα σας!

Ένα εξαιρετικό δώρο για αυτούς που αγαπάτε!

Το σετ περιέχει:

-Μείγμα Σμυρνέικο για τα κουλουράκια και τα γλυκά σας!

-Μείγμα ΜONTREAL STEAK για τις μπριζόλες σας!

-Μείγμα για πατάτες.

-Μείγμα για αρνί!

-Μείγμα πικάντικο αλάτι, αλάτι ερήμου Καλαχάρι με καυτερό μπούκοβο.

-Αλάτι Μεσολογγίου ημίχονδρο!

Κανέλα - Κασσία Ινδονησίας άκοπη μάτσο (20cm)

€ 4.50

Η Κασσία ή Κανέλα Ινδονησίας είναι ένα αειθαλές δέντρο που καλλιεργείται ευρέως στη νοτιοανατολική Ασία.

Έχει σκούρο καφέ χρώμα και το ξύλο της είναι χοντρό, συμπαγές, με λίγες και πυκνές στρώσεις που δε σπάει εύκολα.

Χρησιμοποιήστε τη στα φαγητά, τα γλυκά και τα ροφήματά σας για να τους δώσετε χρώμα, γεύση και άρωμα.

 

Βρείτε επίσης στο κατάστημά μας ξυλάκι κανέλας σε οποιοδήποτε μέγεθος σας εξυπηρετεί (6 cm8 cm15 cm20 cm25 cm) αλλά και κανέλα Ινδονησίας τριμμένη.

210 32 17 131

Εγγραφή στο newsletter μας