• Μαστίχα Χίου 10gr
  • Μαστίχα Χίου 10gr
ID: 1073

Μαστίχα Χίου 10gr

Προέλευση: Εγχώρια

€ 3.00

Η φυσική Μαστίχα Χίου, μοναδική στον κόσμο, όπως βγαίνει από το Μαστιχόδενδρο, καθαρισμένη στο χέρι, χωρίς καμία βιομηχανική επεξεργασία.

 

Σε κομμάτια μεσαίου μεγέθους, κατάλληλη και για μάσημα ως τσίχλα.

Προσθήκη στο καλάθι

Σχετικά προϊόντα:

Κάρρυ Κόκκινο Καυτερό

€ 1.80

Το κάρρυ, είναι ένα καρύκευμα σε σκόνη, που παρασκευάζεται από τη μίξη πολλών μπαχαρικών σε διάφορες αναλογίες και συνδυασμούς, όπως κόλιανδρο, κάρδαμο, πιπέρι καγιέν, πιπέρι μαύρο, κανέλα, μουστάρδα, τζίντζερ, κουρκουμά, τσίλι, μοσχοκάρυδο, σκόρδο, γαρύφαλλο  και άλλα.

Με το κάρυ αρωματίζονται διάφορα φαγητά με κρέας, λαχανικά, ρύζι και αυγά, ιδιαίτερα στην Ινδική, Ινδονησιακή και Κινέζικη κουζίνα.

 

Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε το κλασσικό, το κόκκινο, το καπνιστό αλλά και διάσημο κάρρυ GOLDEN MADRAS.

Σταφίδα Μαύρη 500gr

€ 4.50

Σταφίδα μαύρη Κορίνθου τελευταίας εσοδείας!

 

Οι σταφίδες προέρχονται από την αφυδάτωση των σταφυλιών και ανήκουν στην κατηγορία των φρούτων, αν και συχνά χαρακτηρίζονται ως ξηροί καρποί.

Η μαύρη σταφίδα είναι ένας διατροφικός θησαυρός καθώς έχει συμπυκνωμένες μορφές ενέργειας, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, μέταλλα και φυτικές ίνες.

Άρτυμα ελαιολάδου με chilli rings 100ml

€ 6.00

Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο στα καλύτερά του, σε συνδυασμό με chilli rings.

Αρωματίστε και απογειώστε τα φαγητά και τις σαλάτες σας!

Δυόσμος

€ 1.40

Ο δυόσμος χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, κυρίως τριμμένος ως αρωματικό.

Αξίζει να δοκιμάσετε τον δυόσμο στα γεμιστά, σε μπιφτέκια, σε ζυμαρικά με σάλτσα και σε οποιαδήποτε σως γιαουρτιού.

Μπορεί να καταναλωθεί και ως αφέψημα.

Σαπούνι χειροποίητο με κατράμι 70gr

€ 2.50

Χειροποίητο σαπούνι ελαιολάδου με κατράμι!

Ιδανικό για την αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων όπως ψωρίαση, δερματίτιδα, μυκητίαση, εκζέματα.

Συνίσταται επίσης για ξηροδερμία, πιτυρίδα, τριχόπτωση και λιπαρά μαλλιά.

210 32 17 131

Εγγραφή στο newsletter μας