Μουλιάστε τα μανιτάρια Κοπρίνος σε χλιαρό νερό για 15 λεπτά και στραγγίστε.
Σοτάρετε για 1-2 λεπτά σε ελαιόλαδο ή βούτυρο.
Προσθέστε τα σοταρισμένα μανιτάρια σε σούπες, ομελέτες, σάλτσες και φαγητά κατσαρόλας.
TIP:
Μπορείτε να θρυμματίσετε τα μανιτάρια με τα χέρια σας ή με multi και να ρίξετε 1 κουταλιά της σούπας από την πούδρα που θα προκύψει σε ομελέτες, όσπρια, σάλτσες ή ζύμες.
Γραμμάρια: 50γρ.
Το Ρόδο της Ιεριχούς, ή Ρόδο της Παναγίας, είναι ένα φυτό θετικής ενέργειας το οποίο λέγεται πως συνόδευε την Παναγία στο ταξίδι της από τα Ιεροσόλυμα ως την Αίγυπτο. Το Ρόδο, του οποίου η αρχική μορφή είναι σαν μια μπάλα, όταν η Παναγία δάκρυσε, ποτίστηκε και άνοιξε, μεταμορφώθηκε σε καταπράσινο μικρό θάμνο! Εκείνη λοιπόν το ευλόγησε να μην πεθάνει ποτέ!
Λέγεται επίσης πως αν εσείς, ή εκείνος στον οποίο θα το προσφέρετε, κάνετε μια ευχή την ώρα που βυθίζετε τη ρίζα του Ρόδου μέσα σ’ένα μπολ με λίγο νερό, εκείνο θα την πραγματοποιήσει!
Χαρίστε λοιπόν ένα υπέροχο δώρο γεμάτο αισιοδοξία και θετική ενέργεια στα αγαπημένα σας πρόσωπα και κάντε τις πιο δυνατές επιθυμίες τους πραγματικότητα!!!
Τα μανιτάρια Αρνάκι Lion's Mane τα μουλιάζουμε σε χλιαρό νερό για 30 λεπτά.
Τεμαχίζουμε προσεκτικά σε φέτες 0,5cm.
Σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά με φρέσκο βούτυρο ή ελαιόλαδο για 1 λεπτό σε κάθε πλευρά ή μέχρι να ροδίσει. Σβήνουμε με ξηρό λευκό κρασί ή λίγο λεμόνι.
Έχουν συμπαγή υφή και γεύση που θυμίζει ψίχα καβουριού.
Αισθητά αρώματα δάσους.
Ταιριάζουν ιδιαίτερα με σχοινόπρασσο, μάραθο, ξύσμα εσπεριδοειδών και σκόρδο.