Kαλάθι (0 €)
Ευριπίδου 39 - Αθήνα , 210 3217131

Κοκκινοπίπερο Μέτριο

Προέλευση: Ε.Ε.

€ 1.20

Πάπρικα ελαφρώς καυτερή!

Χρησιμοποιείται για να δώσει ζωηρό κόκκινο χρώμα σε πολλά τρόφιμα όπως στην κρέμα γάλακτος, στις πατάτες, στο κοτόπουλο, στη γαλοπούλα, στο ψάρι, στο καλαμπόκι, στα κίτρινα τυριά, στα σουβλάκια και στις σαλάτες.


Γραμμάρια: 100γρ.

Προσθήκη στο καλάθι

Σχετικά προϊόντα:

ΠΙΠΕΡΙ CHOCOLATE

€ 7.80

Νέα άφιξη στα Μπαχαρικά Fotsi.....

Πιπέρι με σοκολατένιο άρωμα!

Μοσχοκάρυδο Τριμ.

€ 3.40

Το μοσχοκάρυδο είναι  μπαχαρικό  που  προέρχεται  από  τους καρπούς  του  δέντρου  της  μοσχοκαρυδιάς.

Έχει  δυνατό  και  διαπεραστικό  άρωμα  με  ιδιάζουσα  γεύση.

Δρα  ως  αντισηπτικό και  βοηθάει στην πέψη.

Στην  μαγειρική  χρησιμοποιείται  στον  αρωματισμό  λουκάνικων  και  κρεάτων, σε  διάφορες  σάλτσες, στον  πουρέ  πατάτας, την μπεσαμέλ και την τυρόπιτα.

Στέβια λευκή αναλογία 1/4

€ 4.90

Η στέβια είναι ένα φυτό του οποίου τα φύλλα έχουν πολύ μεγάλη γλυκύτητα και αντικαθιστούν τη ζάχαρη, χωρίς να έχουν θερμίδες και υδατάνθρακες. Συνιστάται για διαβητικούς, παχύσαρκους, υπερτασικούς, περιέχει πολλά στοιχεία και ιχνοστοιχεία όπως κάλλιο, μαγνήσιο, μαγγάνιο κ.ά. Στο κατάστημά μας FOTSI θα βρείτε λευκή και πράσινη στέβια.

Μάραθος

€ 0.60

Ο μάραθος είναι  μπαχαρικό  που  προέρχεται  από  το  φυτό Foeniculum  Vulgare ένα αυτοφυές ποώδες φυτό με κίτρινα άνθη. Είναι  ισχυρό  αντίδοτο  για  τις  δηλητηριάσεις  από  τσιμπήματα  φιδιών  και  σκορπιών, καθώς  και  για τα  δηλητηριώδη  μανιτάρια. Επίσης συμβάλλει  στην  παραγωγή  γάλακτος την περίοδο του θηλασμού. Στη  μαγειρική, χρησιμοποιείται  ως  αρωματικό  για  κρέατα  και  ψάρια,  καθώς  επίσης  σε  σαλάτες, σούπες  και  ψωμιά.

Tip: Μπορεί να καταναλώνει τους σπόρους η θυλάζουσα μητέρα ως αφέψημα για να ανακουφίζει τα νεογέννητα μωρά από τους κολικούς.

Κοκκινοπίπερο Μέτριο

€ 1.20

Πάπρικα ελαφρώς καυτερή!

Χρησιμοποιείται για να δώσει ζωηρό κόκκινο χρώμα σε πολλά τρόφιμα όπως στην κρέμα γάλακτος, στις πατάτες, στο κοτόπουλο, στη γαλοπούλα, στο ψάρι, στο καλαμπόκι, στα κίτρινα τυριά, στα σουβλάκια και στις σαλάτες.