• Καγιέν Γκρανουλέ
  • Καγιέν Γκρανουλέ
ID: 1219

Καγιέν Γκρανουλέ

Προέλευση: Ε.Ε.

€ 2.00

Πιπεριά καγιέν σε γκρανουλέ μορφή.

Ιδανική για πικάντικες παρασκευές.


Γραμμάρια: 100γρ.

Προσθήκη στο καλάθι

Σχετικά προϊόντα:

Πιπεριά Habanero (150,000 SHU)

€ 3.60

Πολύ καυτερή κόκκινη πιπεριά με ιδιαίτερο άρωμα και πλούσια γεύση!!!

Δοκιμάστε την σε σούπες, ψητά, σάλτσες και πίτσες!

Πιπερόριζα Ρίζα

€ 1.40

Το τζίντζερ (ή αλλιώς πιπερόριζα) είναι η ρίζα του φυτού Zingiber officinale. Καλλιεργείται κατά κύριο λόγο στην Ασία και χρησιμοποιείται τόσο στην μαγειρική ως μπαχαρικό όσο και στη φαρμακευτική.

Έχει πλούσια γεύση και άρωμα, καθώς συνδυάζει καυτερή, γλυκιά, αλλά και λεμονάτη γεύση.

Στην κουζίνα χρησιμοποιούμε το τζίντζερ για να αρωματίσουμε ωμές αλλά και μαγειρεμένες συνταγές με λαχανικά, θαλασσινά, ψάρια και κρεατικά, φροντίζοντας να το προσθέσουμε προς το τέλος του μαγειρέματος, ώστε να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερα αρώματα.

Πρωταγωνιστεί και σε γλυκές παρασκευές, όπως  τα γνωστά Gingerbread cookies.

Κιούμελ ή Aγριοκύμινο σπόροι ολόκληροι

€ 1.80

Το κιούμελ ή αγριοκύμινο, είναι ένα αυτοφυές φυτό με ύψος ως 1 μέτρο, με  λεπτά φύλλα και άσπρα άνθη.

Το άρωμά του και η γεύση του είναι πιο ντελικάτη από του απλού κύμινου.

Χρησιμοποιείται ιδιαίτερα στην Τσέχικη και στη Γερμανική κουζίνα.

Χαρακτηριστικές συνταγές είναι το σιγοψημένο κότσι με μπύρα και σπόρους αγριοκύμινου και η σούπα κολοκύθας ή σκέτη ψητή κολοκύθα με αγριοκύμινο.

Κάρδαμο - Κακουλές Τριμμένος

€ 6.00

Το κάρδαμο ή αλλιώς κακουλές είναι ένα από τα συστατικά της σκόνης κάρυ, ενώ  οι  σπόροι  του  χρησιμοποιούνται  και  ολόκληροι  σε  πίκλες, μαρινάδες, καφέ και αφεψήματα.

Επιπλέον προστίθεται σε τσουρέκια, βασιλόπιτες, κέικ αλλά και στο ρύζι, δίνοντας μια διαφορετική, ιδιαίτερη γεύση και άρωμα.

Στο κατάστημά μας θα το βρείτε και σε πράσινο σπόρο!

Μοσχοκάρυδο Τριμμένο

€ 3.40

Το μοσχοκάρυδο είναι μπαχαρικό που προέρχεται από τους καρπούς του δέντρου  της  μοσχοκαρυδιάς.

Έχει δυνατό και διαπεραστικό άρωμα με ιδιάζουσα γεύση.

Στη μαγειρική χρησιμοποιείται στον αρωματισμό λουκάνικων και κρεάτων, σε διάφορες σάλτσες, στον πουρέ πατάτας, την μπεσαμέλ και την τυρόπιτα.

210 32 17 131

Εγγραφή στο newsletter μας