Χρησιμοποιήστε την για να διακοσμήσετε τον χώρο σας αλλά και για να καταναλώσετε τις φέτες λεμόνι στις συνταγές σας.
Εξαιρετική επιλογή για την ζαχαροπλαστική, τα αφεψήματά σας, τα ποτά και τα κοκτέιλ σας.
Το κρεμόριο ή τρυγικό οξύ ή κρεμοτάρταρο, (crème de tarte), είναι άσπροι κρύσταλλοι που προέρχονται από το κατακάθι του κρασιού (τρύγα).
Χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική σε μορφή σκόνης, καθώς λειτουργεί ως διογκωτικό για τα κέικ και τις τούρτες.
Επίσης, χρησιμοποιείται και στα γλυκά του κουταλιού για να αποτρέψει το ζαχάρωμα του σιροπιού.
Τέλος, χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το κιτρικό οξύ για να ανεβάζει τα ξινά του κρασιού.