Αρμαθιά με καυτερές πιπεριές ιδανική για σούπες, φασολάδες, σάλτσες, τυροκαυτερές και φυσικά για την παραδοσιακή διακόσμηση του χώρου σας!
Το θρούμπι είναι ένα αρωματικό ποώδες φυτό συγγενικό με τη ρίγανη και το θυμάρι.
Είναι πολύ δημοφιλές στη μαγειρική, αφού χρησιμοποιείται ως μυρωδικό στα φασόλια, στον αρακά και στα λουκάνικα, ενώ τα φύλλα του ψιλοκομμένα μπαίνουν σε σούπες και στιφάδο.
Μια φανταστική συνταγή που σας προτείνουμε είναι η τηγανιά με χοιρινό και θρούμπι.
Στο κατάστημά μας θα το βρείτε σε πανέμορφο μάτσο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ντεκόρ αλλά και να το τρίψετε στο φαγητό σας.
Η Κασσία ή Κανέλα Ινδονησίας είναι ένα αειθαλές δέντρο που καλλιεργείται ευρέως στη νοτιοανατολική Ασία.
Έχει σκούρο καφέ χρώμα και το ξύλο της είναι χοντρό, συμπαγές, με λίγες και πυκνές στρώσεις που δε σπάει εύκολα.
Χρησιμοποιήστε τη στα φαγητά, τα γλυκά και τα ροφήματά σας για να τους δώσετε χρώμα, γεύση και άρωμα.
Βρείτε επίσης στο κατάστημά μας ξυλάκι κανέλας σε οποιοδήποτε μέγεθος σας εξυπηρετεί (6 cm, 8 cm, 15 cm, 20 cm , 25 cm) αλλά και κανέλα Ινδονησίας τριμμένη.