Μέλι Άγριας Λεβάντας Ταϋγέτου.
Ένα σπάνιο μέλι που δημιουργούν οι μέλισσες από το αυτοφυές βότανο της άγριας λεβάντας .
Συγκεντρώνει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού και του βοτάνου της άγριας λεβάντας.
Η Αλμπουμίνη είναι το ασπράδι του αυγού σε σκόνη.
Μπορεί να αντικαταστήσει το νωπό ασπράδι, τόσο στη μαγειρική όσο και στη ζαχαροπλαστική.
Χρησιμοποιήστε το για την παρασκευή μαρέγκας, σε σούπες, μαγιονέζα, ομελέτα, ζύμες και γλυκίσματα.
28 γρ./ml νερού + 4 γρ. αλμπουμίνη σε σκόνη δίνουν 32 γρ. υγρού ασπραδιού (περίπου όσο 1 αυγό)
Τα πεκάν λόγω της γλυκιάς τους γεύσης συνδυάζονται τέλεια με πολλές άλλες τροφές.
Γευστικά είναι πολύ κοντά στα δικά μας καρύδια, είναι όμως πιο γλυκά, με πιο γήινη γεύση.
Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε παγωτό ή κέικ, γέμιση σε χουρμάδες, ρολάκια τυριού επικαλυμμένα με τρίμμα πεκάν και φυστίκι Αιγίνης, σε κουλουράκια και αρτοπαρασκευάσματα, σε πράσινες σαλάτες αλλά και φρουτοσαλάτες, σε γιαούρτι.