Kαλάθι (0 €)
Ευριπίδου 39 - Αθήνα , 210 3217131

Γλυκάνισος άκοπος

Προέλευση:

€ 1.40

Ο γλυκάνισος είναι φυτό ποώδες, μονοετές που καλλιεργείται από την αρχαία εποχή. Βελτιώνει την πέψη και δρα ευεργετικά στο συκώτι και το κυκλοφοριακό. Αυξάνει το γάλα κατά την διάρκεια του θηλασμού. Χρησιμοποιείται ευρέως σε παξιμάδια, κουλούρια, ψωμιά, τσίπουρα και ούζα.


Γραμμάρια: 100γρ.

Προσθήκη στο καλάθι

Σχετικά προϊόντα:

Μουστάρδα

€ 1.00

Η μουστάρδα σε σκόνη παρασκευάζεται από την ανάμειξη των λευκών σπόρων του σιναπιού και διαφόρων άλλων μπαχαρικών για να επιτευχθεί η κατάλληλη γεύση. Χρησιμοποιείται ευρέως στα ψητά αλλά και στο ψήσιμο των πατατών στον φούρνο, αφού διαλυθεί σε νερό ή ξύδι για να ελευθερωθεί το άρωμά της.

ΠΙΠΕΡΙ ΜΑΥΡΟ ΒΙΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ

€ 3.25

Πιπέρι ΒΙΟ καπνιστό από Ινδία!

Μόνο άμα το μυρίσετε θα καταλάβετε...

Θυμάρι Μάτσο

€ 1.50

Το θυμάρι είναι  ένα  θαμνώδες  φυτό με  μικρά  καφεπράσινα  φύλλα, τα  οποία  αφού ξεραθούν  και  θρυμματιστούν αναδύουν  ένα  πολύ  ευχάριστο  άρωμα. Στη  μαγειρική χρησιμοποιείται  σαν μπαχαρικό  για  τον  αρωματισμό  διαφόρων  φαγητών, σε  ψάρια, κρέατα, σε  διάφορες σάλτσες, σούπες. Επίσης, από  το  θυμάρι  παράγεται και το γνωστό θυμαρίσιο μέλι. Διαθέτουμε και θυμάρι σε μάτσο.

Συμβουλή: Συνιστούμε μια στρώση θυμαριού και από πάνω ροφό ή όποιο άλλο ψάρι σας αρέσει! Το δοκιμάσαμε στη Γαύδο ψήνοντας το με ξύλα κέδρου και ξετρελαθήκαμε!!!

Σησάμι αποφλοιωμένο

€ 2.00

Το σησάμι είναι ένα από τα αρχαιότερα ελαιοδοτικά ετήσια καλλιεργούμενα φυτά. Το άρωμα και η γεύση του σπέρματος του σουσαμιού είναι ήπια και θυμίζουν τη γεύση καρυδιών. Tο μαυροσήσαμο χρησιμοποιείται στην επιφάνεια του ψωμιού, αρτοσκευασμάτων και τσουρεκιών για εμπλουτισμό της γεύσης τους, στο Baton Salle, για αρωματικούς λόγους αλλά και για εμπλουτισμό της εμφάνισης. Χρησιμοποιείται επίσης και στο μείγμαΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΜΙΧ.

Μπαχάρι Άκοπο

€ 1.00

Το μπαχάρι θα το βρείτε στο κατάστημά μας είτε σε κόκκους είτε τριμμένο. Χρησιμοποιείται κυρίως στο στιφάδο αλλά αξίζει να το δοκιμάσετε και σε διάφορες σάλτσες, στα κεφτεδάκια και στις πατάτες φούρνου.