Γκάλανγκαλ

Προέλευση: Κίνα

€ 3.50

Το γκάλανγκαλ είναι μια ρίζα που θυμίζει πιπερόριζα, έχει λίγο πικάντικη γεύση και λεμονάτη. Τα αποξηραμένα γκάλανγκαλ είναι πιο πικάντικα, από τα φρέσκα, με γεύση που θυμίζει τζίντζερ και κανέλα. Χρησιμοποιείται στην Ινδική κουζίνα στο ρύζι με λαχανικά και κρέας. Το δοκιμάσατε στο στιφάδο σας με βόειο ή βουβαλίσιο κρέας;


Γραμμάρια: 100γρ.

Προσθήκη στο καλάθι

Σχετικά προϊόντα:

Μανιτάρι γανόδερμα reish

€ 4.00

“Το μανιτάρι της αθανασίας»!  Έχει γίνει γνωστό ευρέως για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Ο «βασιλιάς των βοτάνων» προστίθεται στον καφέ ή στο τσάι και χαρίζει ευεξία, βοηθά στην αντιμετώπιση της αϋπνίας, της κατάθλιψης καθώς και στη βελτίωση του ανοσοποιητικού! Δοκιμάστε το!

Σησάμι φυσικό

€ 2.00

Το σησάμι είναι ένα από τα αρχαιότερα ελαιοδοτικά ετήσια καλλιεργούμενα φυτά. Το άρωμα και η γεύση του σπέρματος του σουσαμιού είναι ήπια και θυμίζουν τη γεύση καρυδιών. Tο μαυροσήσαμο χρησιμοποιείται στην επιφάνεια του ψωμιού, αρτοσκευασμάτων και τσουρεκιών για εμπλουτισμό της γεύσης τους, στο Baton Salle, για αρωματικούς λόγους αλλά και για εμπλουτισμό της εμφάνισης. Χρησιμοποιείται επίσης και στο μείγμα ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΜΙΧ.

Αρμαθιά Κολοκύθι

€ 9.50

Γεμίζεται με ρύζι, τυρί και ντομάτα και αρωματίζεται με γλυκιά καπνιστή πάπρικα!!!!!

Φυσικά χρησιμοποιείται και για διακόσμηση!!!

Λευκό Πιπέρι Άκοπο

€ 2.40

Το άσπρο ή  λευκό  πιπέρι είναι  η  καρδιά  του  φρούτου ό,τι  μένει δηλαδή  όταν  αφαιρείται η  φλούδα  που περιβάλλει  τον  καρπό. Γι' αυτό  και  είναι  πιο  λείο  από  τα  άλλα  είδη πιπεριού. Έχει ιδιαίτερο άρωμα και αρκετά καυτερή  γεύση  και  γι’αυτό  πρέπει  να  χρησιμοποιείται  με  σύνεση. Οι πιο συχνές χρήσεις του είναι σε  λευκές  σάλτσες, στο  τζατζίκι, στη  μπεσαμέλ, σε  τυρόπιτες, καθώς  επίσης  και  σε  κοτόπουλα  και  ψάρια.

210 32 17 131