Kαλάθι (0 €)
Ευριπίδου 39 - Αθήνα , 210 3217131

Γκάλανγκαλ

Προέλευση: Κίνα

€ 3.50

Το γκάλανγκαλ είναι μια ρίζα που θυμίζει πιπερόριζα, έχει λίγο πικάντικη γεύση και λεμονάτη. Τα αποξηραμένα γκάλανγκαλ είναι πιο πικάντικα, από τα φρέσκα, με γεύση που θυμίζει τζίντζερ και κανέλα. Χρησιμοποιείται στην Ινδική κουζίνα στο ρύζι με λαχανικά και κρέας. Το δοκιμάσατε στο στιφάδο σας με βόειο ή βουβαλίσιο κρέας;


Γραμμάρια: 100γρ.

Προσθήκη στο καλάθι

Σχετικά προϊόντα:

ΠΙΠΕΡΙΑ GHOST PEPPER - BHUT JOLOKIA (1,000,000 SHU)

€ 7.95

Απο τις πιο καυτερές πιπεριές στον κόσμο!!!

Όταν λέμε καυτερή εννοούμε ΠΟΛΥ ΚΑΥΤΕΡΗ!!!

Σχεδόν 20 φορές περισσότερο από το κοινό τσίλι!!!

1.000.000 SHU!!!

Προσοχή: Φυλάξτε σε μέρος μακριά από παιδιά.

Παντζάρι σε σκόνη

€ 2.50

Το Παντζάρι σε σκόνη μπορεί να δώσει γεύση και χρώμα σε smoothies, χυμούς,σάλτσες και ζυμαρικά. Ενώ ταυτόχρονα προσφέρει στον οργανισμό αντιοξειδωτικές ιδιότητες χάρη στις βιταμίνες που περιέχει.

Μύλος μικρός 12cm

€ 3.00

Ιδανικό για φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αλάτι!

Ομορφαίνει το τραπέζι σας!

Εάν χρειαστείτε περισσότερα γίνεται καλύτερη τιμή!

Ζητείστε μας να τα γεμίσουμε με ότι επιθυμείτε!

Βανίλλια Bourbon Μαδαγασκάρης

€ 6.20

Η βανίλια  Μαδαγασκάρης, ή αλλιώς βανίλια στικ είναι ένα φυτό που ανήκει στην κατηγορία της ορχιδέας και θεωρείται ένα από τα πιο ακριβά μπαχαρικά!

Κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης οι λοβοί της παίρνουν το χαρακτηριστικό μαύρο χρώμα.

Χρησιμοποιείται ευρέως τόσο στην οικιακή μαγειρική όσο και σε κάποια εκλεκτά τρόφιμα εμπορίου, ιδιαίτερα στη σοκολάτα, σε προϊόντα αρτοποιίας, στη ζαχαροπλαστική, στις πουτίγκες. στις σάλτσες , σε παγωτό, σε αφεψήματα και στην αρωματοποιία.

Το κατάστημά μας FOTSI καινοτομώντας εδώ και χρόνια ήταν το πρώτο κατάστημα μπαχαρικών στην Ελλάδα που τοποθέτησε την φυσική βανίλια sticks σε γυάλινους σωλήνες ώστε να διατηρηθούν φρέσκιες και μαλακές.

Άνιθος

€ 1.50

Ο άνιθος είναι ένα φυτό μονοετές, αυτοφυές, αρωματικό φυτό. Το μάσημα του καταπολεμά την κακοσμία του στόματος. Στην μαγειρική χρησιμοποιείται σε σαλάτες, πίτες, τουρσιά και σε σάλτσες ψαριών, καθώς και σε διάφορες σούπες, στις αγκινάρες, στα γεμιστά, σε λευκά κρέατα και ιδιαίτερα, σε φαγητά με αυγολέμονο.