ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ €30 ΚΑΙ ΑΝΩ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για παράδοση εντός Ελλάδος και βάρος μέχρι 5kg.
Βρείτε μας στο FACEBOOK: facebook.com/fotsi

Ανθός μοσχοκάρυδου

Ο ανθός  μοσχοκάρυδου θυμίζει  με  το σχήμα  του  ένα  μικρό αχλάδι, που  όταν  ωριμάσει  ανοίγει  και  αφήνει να  φανεί  η  κόκκινη  σάρκα  που  περιβάλλει  ένα  γυμνό  σπόρο, το μοσχοκάρυδο. Η γεύση του θυμίζει το μοσχοκάρυδο αλλά είναι πιο ντελικάτη και πιο ήπια.

Χρησιμοποιείται στην μαγειρική σε σάλτες και ως τριμμένο στις κρέμες και στα κρεατικά!


Τιμή: €12.00 / Τεμάχιο
Γραμμάρια: 100γρ.
€12.00
x
Προσθήκη στο καλάθι

Σχετικά προϊόντα:

Δυόσμος

Ο δυόσμος διαθέτει πολλές ευεργετικές ιδιότητες, όπως καταπολέμηση των πόνων του στομάχου και των κολικών του νεφρού, της ναυτίας, του λόξυγκα. Επιπλέον βοηθάει στον απογαλακτισμό. Χρησιμοποιείται ευρέως στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική τριμμένος ως αρωματικό. Τα φρέσκα φύλλα του τρώγονται ωμά. Αξίζει να δοκιμάσετε τον δυόσμο στα γεμιστά, σε μπιφτέκια, σε ζυμαρικά με σάλτσα και σε οποιαδήποτε σως γιαουρτιού.

€1.40
x
Προσθήκη στο καλάθι

ΜΑΓΙΑ ΞΗΡΗ 100gr

Μαγιά ξηρή Γαλλίας για όλες τις χρήσεις...

€1.60
x
Προσθήκη στο καλάθι

ΠΙΠΕΡΙ ΜΑΥΡΟ ΒΙΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ

Πιπέρι ΒΙΟ καπνιστό από Ινδία!

Μόνο άμα το μυρίσετε θα καταλάβετε...

€3.25
x
Προσθήκη στο καλάθι

τσιμένι ή μοσχοσίταρο ή τριγωνέλλα

Το τσιμένι γνωστό και ως μοσχοσίταρο ή τριγωνέλλα, είναι φυτό με ύψος 10-15εκ και τρίφυλλα οδοντωτά  φύλλα. Οι καρποί του, τρίβονται και προστίθενται στον παστουρμά και σε συνδυασμό με το σκόρδο του δίνει αυτή τη χαρακτηριστική μυρωδιά ενώ αν μαγειρευτεί είναι πιο ήπιο και αν αποξηρανθεί γίνεται κάπως πικάντικο. Στην κουζίνα προστίθεται σε σκόνη σε διάφορα κρέατα, το κοτόπουλο, σε λαχανικά αλλά και στα κεφτεδάκια.

Tip: Δοκιμάσατε να προσθέσετε λίγο τριμμένο τσιμένι στις πατάτες φούρνου; Θα εκπλαγείτε!!!

€0.50
x
Προσθήκη στο καλάθι

Κιτρινόριζα Turmeric

Η κιτρινόριζα ή  κουρκουμάς ή  τούρμερικ, είναι  ένα  αυτοφυές  φυτό. Ενισχύει  την  πεπτική  λειτουργία, βελτιώνει  όλες  τις  διαδικασίες  του  μεταβολισμού και επιταχύνει  την παραγωγή  ινσουλίνης. Δίνει κίτρινο χρώμα  στα  φαγητά όπως ο κρόκος Κοζάνης, κυρίως  στο ρύζι, αλλά  και  σε  σάλτσες, κουσκούς και το  συναντάμε  συχνά  σε  κρέατα, κοτόπουλα, στη  φακή, στη  φάβα  αλλά και στις  πατάτες. Είναι βασικό συστατικό του μείγματος κάρυ και του ταντούρι που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημά μας.

€1.00
x
Προσθήκη στο καλάθι